holnap reggel.debrecen siofok utvonal.valaki beszáll?
Sziasztok, ma reggel indulok Szolnok Debrecen Szolnok. Valaki?
Holnap megyek reggel Kecskemétre valaki?
Sziasztok!
A sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek 30-45 közötti aktív bi pasit. (kamionosok előnyben!!!) Utitársad lennék (max egy hetes útra) és minden pihenőben a kedvedre tennék (szopatható, dugható vagyok, beöltözöm szexis ruciba, stb.)...
A sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek 30-45 közötti aktív bi pasit. (kamionosok előnyben!!!) Utitársad lennék (max egy hetes útra) és minden pihenőben a kedvedre tennék (szopatható, dugható vagyok, beöltözöm szexis ruciba, stb.)...
ma útitársat keresnék Győr -Balatonakali nudira hölgy pár vagy bi pár személyében de esetleg formás passzív is érdekelne Kb reggel 9 körül indulok
Sziasztok
Motoros utitárs hölgyemet keresem...
Hölgyeket keresek a kor nem számít, lehetsz fiatal és érett ( a igazi MILF nőkért megveszek) fontos a külső de a kisugárzás még fontosabb.
Motorozunk egy jót és ha egymásra hangolódunk akkor ki tudja?: ) töltsük kellemesen a napot
mylfba@gmail.com
Motoros utitárs hölgyemet keresem...
Hölgyeket keresek a kor nem számít, lehetsz fiatal és érett ( a igazi MILF nőkért megveszek) fontos a külső de a kisugárzás még fontosabb.
Motorozunk egy jót és ha egymásra hangolódunk akkor ki tudja?: ) töltsük kellemesen a napot
mylfba@gmail.com
Ma valaki ismerkedne esetleg kukkolna a berényi nudin egy 40-es pasit (párok,lányok) illetve ha valaki jönne Balaton déli partról szívesen elviszem
Sziasztok, ma este indulok Szolnok Nagykata, Budapest, Tatabanya, Becs, Linz (es vissza) utvonal.valaki beszáll?
Kellemes napot kívánok! Párokat, hölgyeket keresek a hétvégén Budapesten, helyem van és szívesen fogadok a lakásomban, de utazni is tudok és kellemesen masszírozom is. Válaszokat PÜ-ben várom
Csütörtök reggel, 7:47kor Kecskemétről induló Budapestre tartó vonaton keresném társaságom!
Sziasztok! Barátnőmet szeretném meglátogatni,Szolnokon vagyok a héten , ő meg Kecskeméttől kb 50-70 km re, ha valaki komolyan gondolja és normális nem szemtelen,és nem nyomulós na meg ápolt,akkor ha felvesz autóval Szolnokon, felesbe a benyó és cserébe közösen megcumiztatjuk a drágámat autódban! és vissza Szolnokra ! Holnap este megfelelő lenne! privibe írjatok,,,,köszi ui:nem bírom ki nélküle!

Ma délután valaki Bp - Pécs útvonalon ? =)
Sziasztok!
Volna kedve csatlakozni valakinek hozzám jövő héten?
Veszprém-Győr-Budapest-Székesfehérvár vonalon?
Volna kedve csatlakozni valakinek hozzám jövő héten?
Veszprém-Győr-Budapest-Székesfehérvár vonalon?
Naponta járok Eger Salgótarján között párhoz v hölgyhöz csatlakoznék
24-én hétfőn reggel megyek Lengyelországból Németországba. Párokat, hölgyeket szívesen elviszek. Egyeztetés e-mailben.
Sziasztok
A jövő héten balatonakaratyán leszek vitorláson Hölgyet, barátnőket, párokat keresek utitársnak nudi, szex, és ami jólesik( garo30freemail)
A jövő héten balatonakaratyán leszek vitorláson Hölgyet, barátnőket, párokat keresek utitársnak nudi, szex, és ami jólesik( garo30freemail)
Sziasztok holnap megyek délkőrűl fehér várra fi lány?
Sziasztok szegedi megbizható diszkrét pasi vagyok keresek hölgyeket párokat akár hosszú távú szexkapcsolatra utazni is tudok autóm van távolság sem gond nézzétek az adatlapomat imélre tudok képet küldeni keresetek szép napot
Sziasztok!
Sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresem hosszú távra baranyai partneremet, esetleg partnereimet (max 2-3 fő egyszerre, gang, gloryhole, stb...). Autóm van, utazni tudok.... De más mellé is szívesen beülnék.
Sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresem hosszú távra baranyai partneremet, esetleg partnereimet (max 2-3 fő egyszerre, gang, gloryhole, stb...). Autóm van, utazni tudok.... De más mellé is szívesen beülnék.
Sziasztok ! Hétfőn mennék valamikor Pécsről Budapestre, van valaki aki csatlakozna ? Vagy valahol megvendégelne egy kv-bal ??