Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Cegléd és környékéről. Rugalmas a szabadidőm, akár napközben is ráérek.
Sárospatak Miskolc sárospatak nyirbátor utvonalra keresek utitársat
Sziasztok Sárvári fürdőzéshez keresek vasárnap késő délutánra vagy estére lányt , párt unatkozó háziasszonyt mindent lehet kötelező szimpátián múlik a dolog ugyis. A fürdötöl nem messze van szálláshelyem is , szóval minden adott egy kellemes éjszakához
28 éves igényes srác vagyok . Ide várom az üziket elérhetőséggel együtt mustang1932@citromail.hu

Sziasztok Sárvári fürdőzéshez keresek holnap késő délutánra vagy estére lányt , párt unatkozó háziasszonyt mindent lehet kötelező szimpátián múlik a dolog ugyis. A fürdötöl nem messze van szálláshelyem is , szóval minden adott egy kellemes éjszakához
28 éves igényes srác vagyok . Ide várom az üziket elérhetőséggel együtt mustang1932@citromail.hu

Holnap bp debrecen között utitàrsat keresek!
28éves veszprémi igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . mustang1932@citromail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt .
Sziasztok!Bp-n hölgyet vagy párt keresek környékbeli kerékpáros túrához...privátban keress!
Most bp-ről balassagyarmatra és du visszafelé keresek utitársat, vagy utközben szexéhes partnert!
Holnap cegléd - jászberény környékén szintén!
Most bp-ről balassagyarmatra és du visszafelé keresek utitársat, vagy utközben szexéhes partnert!
28éves veszprémi igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . mustang1932@citromail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt .
Sziasztok, minden hétköznap utazom Füzesabony és Miskolc között, mindkét nemből keresek! A részleteket privátban!

Elhanyagolt,vastag faszú,kíváncsi heteró kamionos ur(ak)akik Tata pihenőhelyen szopatna egy alaposat végig,egyoldalúan?!Diszkréció adott,elvárt!Igényes bi fiú,privát üzenet ha érdekel!
Szia Reni! Merre vagy?
Holnap Mogyorodrol megyek tokajba
Sziasztok.
Ma délelőtt és délután kihez lehetne csatlakozni? Párokhoz, nőkhöz.
Miskolc és Kazincbarcika 30km-es körzetén belül érdekel.
Utazás megoldható autóval. Hely kell.
Ha kellenék, ezen elértek, 06305860674
Ma délelőtt és délután kihez lehetne csatlakozni? Párokhoz, nőkhöz.
Miskolc és Kazincbarcika 30km-es körzetén belül érdekel.
Utazás megoldható autóval. Hely kell.
Ha kellenék, ezen elértek, 06305860674
Sziasztok, lányokhoz párokhoz csatlakoznék ismerkednek Kecskemet es környéken.
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek szexre. Bp és Pest megye keleti része.
SZiasztok
Holnap reggel megyek pestről szegedre mad délután vissza. Hölgyeket szivesen fuvarozok az utvonalon.
Holnap reggel megyek pestről szegedre mad délután vissza. Hölgyeket szivesen fuvarozok az utvonalon.
Sziasztok! 36 éves pasi vagyok. Hölgyeket, párokat keresek szexre, masszázsra.
addmeg tel.számod hívni foglak!