Szolnokrol pestre megyek ma delutan 4 korul. Ha valakinek szuksege lenne fuvarra, irjon.
Lányok,asszonyok......
Hét végén egy jó motorozás,kellemes szex utána???
Akit érdekel,privátba várom a leveleket......
190cm,90kg,kék szemű,18/5 borotvált.....
Hét végén egy jó motorozás,kellemes szex utána???
Akit érdekel,privátba várom a leveleket......
190cm,90kg,kék szemű,18/5 borotvált.....
Holnap Pénteken Debrecenből megyek Pestre, majd este vissza debrecenbe!
Ha valakinek fuvar kellene.
Ha valakinek fuvar kellene.

délben indulok ma kkmét-Bp esti orákban vissza v.-ki? hogy kellemesen töltsük el az idöt
Ma is megye Szolnokrol pestre delutan 4 korul. Ha valakinek szuksege lenne fuvarra, irjon.
Holnap azaz péntek délelőtt kb 10 óra körül indulok Budapestről, cél Salgótarján, ha valakinek fuvar kell írjon, péntek reggel 9-ig olvasom a leveleket
Délután 4-kor Tata-Bana útvonalon valaki?
Holnap kora reggel Gyöngyös Miskolc útvonalra keresek útitársat!
Hello!hölgy/pár társaságát keresem...kérlek belső üzenetet írj...
Ma este budapest pozsony vonalon szívesen elviszek valakit kötöttségek nélkül....csak privát üzenetet várok.
Debrecen - Budapest oda-vissza ,megy e valaki magnum szauna vagy szex buliba akár este is .
bi pasi vagyok.
bi pasi vagyok.
Ma valaki délután Szeged-Budapest?
Németország középső részéről elindulva ( Fulda ) , Győrig utitársat keresek, június 11-re.
Vagy Ausztriából is csatlakozhat.
Vagy Ausztriából is csatlakozhat.
Külföldi utazàshoz (3-5 nap)keresek kalandvàgyó hölgyet, esetleg pàrt. 32 éves,hetetro ffi vagyok
Holnap Késő délután - este Gödöllő - Poroszló útvonalon szivesen elviszek valakit.
Nm bánom, ha hölgy az illető..
Nm bánom, ha hölgy az illető..

Olyan hölgyet keresek, akit izgat, ha autóban, menet közben vetkőzhet egy 40-es, jóképű férfi kérései szerint. A játék akár a természetben is folytatódhat... Budapest és környéke. sub66@freemail.hu
Minden hétvégén pénteken Salzburg-Zala, és minden vasárnap Zala-Salzburg útvonalon közlekedek, szívesen fogadnák hőlgy, vagy pár társaságát.
Ma délutan Csorna-Székesfehérvàr-Siofok-Dombóvár utvonalon valaki?
Egy szabad hely van!
Egy szabad hely van!
Sziasztok. Olyan lányt keresek akit meg lehet lesni masztizás vagy zuhanyzás közben akár már ma este. Tata környékén. skype: szexfuggo26
8-ÁN széerdán délután szfvár öl megyek Pestre délután majd este visza fiú lány útitársat keresek utközbeni Oral sexhez.