Sziasztok!
Reggel 7kor indulok Budapestről Debrecenbe, majd 11-13óra között vissza Budapestre! Hölgeket szívesen viszek az úton! Érdeklődni privátban!
Reggel 7kor indulok Budapestről Debrecenbe, majd 11-13óra között vissza Budapestre! Hölgeket szívesen viszek az úton! Érdeklődni privátban!

Párommal, vagy nélküle párokat, nőket keresünk.
A pár férfi tagja vagyok.
Eger és környéke, ma este, utazni tudok.
Értelmes, kedves, kulturált, ápolt, szexis pasi vagyok.
A pár férfi tagja vagyok.
Eger és környéke, ma este, utazni tudok.
Értelmes, kedves, kulturált, ápolt, szexis pasi vagyok.
Holnap Budapestről Keszthelyre autózom,kalandot keresek

Szia! Ma délután Celldömölk, Ajka,Várpalota,Veszprém,Székesfehérvár,Budapest útvonalon hasítok végig. Egy hölgyet szivesen fogadnék utitársnak!
Sziasztok
Holnap utazom reggel Bekes Megyebe. Szivesen veszek holgy es par megkeresest. A tarsasag is elegendo de ha lehetne tobb az megjobb
Holnap utazom reggel Bekes Megyebe. Szivesen veszek holgy es par megkeresest. A tarsasag is elegendo de ha lehetne tobb az megjobb
2. Péntek Kecskemétről mennék Budapestre a délelőtti órákban! Erre keresek fuvart ha esetleg lenne
Csutortokon delelot indulok Pestrol Debrecenbe,m3 valaki ?nok ,par minden megoldas erdekel
Sziasztok
Csajokat keresek holnapra Balatonlellére megyek 1 csinos párhoz és szívesen vennénk csinos csajok jelentkezését
Kamusok kérem kíméljenek jelentkezési határ idő holnap 15:00 óra jelentkezni a chaplin890121@gmail.com
Csajokat keresek holnapra Balatonlellére megyek 1 csinos párhoz és szívesen vennénk csinos csajok jelentkezését

Kamusok kérem kíméljenek jelentkezési határ idő holnap 15:00 óra jelentkezni a chaplin890121@gmail.com
Holnap Budapestről megyek Gárdonyba.
Ma kb 14 órai indulással SzBatta Solt, Kiskőrös. KHalas irányába megyek, majd jövök is vissza kb 2 óra múlva.
Esetleg Bp még bele fér... aránylag nagyobb dolgot is el tudok szállítani.
Esetleg Bp még bele fér... aránylag nagyobb dolgot is el tudok szállítani.
Lenne ma autós veszprém-gárdony útvonalon?
Sziasztok.Kedves hölgyeim Bugyi Szolnok Törökszentmiklós útvonalon utazok.Ha valakinek fuvarra lenne szüksége írjon.6:30-kor indulok Bugyiról.
Szombat 10:00 Celldömölk, Ajka, Veszprém, Füred, Siófok útvonalon lányok, párok, fiúk.?
Jövő héten szombaton indulok Németországból, Magyarországra.
Ki csatlakozna?
Ki csatlakozna?
Sziasztok! 30 éves gödi srác keres hölgy útitársat 25-40 között, 3 napos egri wellness hétvégére, Indulás 08.27-én reggel, délelőtt, szombaton, a dátum fix.
Sziasztok
Motoros túrára keresek csinos hölgyet....
Motoros túrára keresek csinos hölgyet....

aktiv pasi aki a héten 2 körül szopatna,dugna kocsiba/szabadban Hatvan környékén vagy Nógrád megyében, vagy jövő héten késő éjszaka Nógrád megyében
Sziasztok ma delutan Pest-Bekescsaba es este vissza vonalon utazok. Holgyek parok jelentkezeset varom!
Csütörtökök Kecskemètről Budapest Nyiregyháza utvonalon utitársat keresek .

Szombaton indulnánk egy baráti társasággal vitorlázni az Adriára! Olyan hölgyeket, lányokat keresünk, akik szívesen benne lennének egy kis hancurba a nyaralásért cserébe!