Eger ma ???? Bp-Eger ??????vagy vissza
Szokott valaki Nyh és Debrecen között mászkálni?
Sziasztok!
Valaki 67-es Kaposvár-M7-M0-M3?? 1.5 óra múlva indulok. Kis kitérő belefér... Privátban elérhető vagyok.
Valaki 67-es Kaposvár-M7-M0-M3?? 1.5 óra múlva indulok. Kis kitérő belefér... Privátban elérhető vagyok.
Kedden ejszaka Pest Liszt Ferencre mennek Miskolcrolvalaki valami?
Sziasztok. Ma délelőtt indulok veszprémből pécsre. Ha valaki velem tartana jelezze nyugodtan. Párokat, hölgyeket szívesen elviszek.
Szokot valaki Szerencs és Sárospatak köszt járni? irjon privit.
02.14.-én 13 órakor indulok Budapestről-Szegedre autóval,majd kora délután vissza Budapestre...
Hölgyet szívesen vinnék egy kis kedvességért cserében......csak szimpátia alapon.
Leveledet privátban várom...
Hölgyet szívesen vinnék egy kis kedvességért cserében......csak szimpátia alapon.
Leveledet privátban várom...
Kinek lenne kedve ma reggel egy teljesen kezdö 23éves bi fiuval találkozni? Nagyon sok mindent kiprobálnék! Bp.-en!? Hely kell! smile Csak akkor ha tényleg taliznál!
Kinek lenne kedve ma reggel egy teljesen kezdö 23éves bi fiuval találkozni? Nagyon sok mindent kiprobálnék! Bp.-en!? Hely kell! smile Csak akkor ha tényleg taliznál!
Sziasztok! Szerdai napon valaki? Szeged debrecen tavolsag. 47 es fouton. Utkozben kalandoznék
levelet irjatok
levelet irjatok
Hölgyeim? Egy kis autós kaland? Xbox 360 ajándékba!!!!!!!!!
12-én vasárnap reggel Budapest - Pécs, este Pécs-Budapest vonalon közlekedek. Szívesen viszek hölgyet vagy párt.
Holnap azaz vasárnap délután/este Celldömölk - Sárvár - Sopron - Bécs útvonalon valaki?
02.14-én kedden,13 órakor Budapestről,megyek Szegedre,majd kora este vissza...
Hölgyet szívesen el viszek,némi erotikáért cserében...
Levelet privátban várom...
Hölgyet szívesen el viszek,némi erotikáért cserében...
Levelet privátban várom...
Sziasztok!!
En egy fiatal srac vagyok, keresek lanyokat, holgyeket, parokat. Kepeket privatban!
kokaska @ citrom ail.hu
En egy fiatal srac vagyok, keresek lanyokat, holgyeket, parokat. Kepeket privatban!
kokaska @ citrom ail.hu
Feb25.én de Budapest -Pécs Csajt vinnék
holnap megyek nyiregyen keresztül Debrecenbe lányok párok valakinek van kedve jönni??
nöt párt asszonyokat keresek utazni tudok levélbe irjatok köszi
Sziasztok ma indulok Debrecen Praga utvonalon szivesen elviszek egy not,part ?
Szerda napközben Budapest-Komárom útvonalon keresek partnereket közös masztira, franciára, autós kalandra!

gabonya

liman