Szerda napközben Budapest-Komárom útvonalon keresek partnereket közös masztira, franciára, autós kalandra!
Sziasztok. Ma delután megyek Bp-Pécs útvonalon. Van hölgy vagy pár, aki csatlakozna, vagy meglátogathatnám?
Hétfőn délután Kecskemét Kalocsa útvonalon hölgyet fuvaroznek.
Mélytoroku lányt esetleg lelkes fiúkát keresek bp. Győr útvonalon. Nagy adag ondóval jutalmazlak. Időben rugalmas vagyok a mai nap.
Sziasztok!
Kb. 21.00-h indulók Herendröl Budapestre. Vakit érdekele?
Kb. 21.00-h indulók Herendröl Budapestre. Vakit érdekele?
Kedden reggel indulok Kecskemétrôl Szekszárdra valaki velem tart?
Sziasztok. Szombaton irány Sárvár. Szivesen ismerkedem,barátkozom nemtől,kortól függetlenül. Tatáról indulok, akár el is vihetlek.
Ma délután ki szop le egy kemény faszt? Sok ondó a jutalom. Bp Győr között jo vagyok.
Tele vagyok csajok....fiatal fiúk. Van értelme itt keresni?
Csatlakoznék Március 4-én úgy hajnal 1-2 órától valakihez aki Bécsből tart Budapestre vagy Dombóvár felé!
Sziasztok. Szombaton irány Sárvár. Szivesen ismerkedem,barátkozom nemtől,kortól függetlenül. Tatáról indulok, akár el is vihetlek
Győrből valaki Budapestre kb 30 perc múlva

Sziasztok , holnap reggel szexéhes hölgy utast szívesen felvennék : Tatabánya -Szeged irányba haladok oda - vissza .
Hello. Sportos, 22 éves, debreceni pasi vagyok. Fiukat keresek diszkrét,igényes szexre. Akit érdeklem írjon.
győr ipartelep most szopatnék, vagy 17 körül budaörs bevásárlóközpont
A heten kecel kozeleben valaki??? Keressetek
Sziasztok! Holnap 8-kor Nyíregyröl Pest Délután vissza, Párt hölgyet szívesen elvisszek/ megbeszéljük/. Üdv
Csütörtökön délután indulok passaubol Miskolcig vissza vasárnap reggel
Lányok valaki vasárnap reggeli órákban Rétság Salgótarján útvonalon?
Sziasztok szombat 4. estére párral ismerkednénk D.L. klub látogatáshoz akár közös utazással is Győr és környékéről