Irányítható ,orálcentrikus kisebb max.átlagos mérettel rendelkező uni bi pasit keresünk a közelünkből.Este 10 után érünk rá. Diszkréció ,ápoltság adott és elvárt. Jelentkezést várjuk a goldenmilf40@gmail.com címre lehetőleg arcos és intim képpel esetleg elképzeléssel. Kellemes napot kívánunk mindenkinek!
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !

Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok. Szabolcsi pasi vagyok. Parhoz,hölgyhöz csatlakoznék. Lehet valakihez?
Sziasztok! Szívesen ismerkednék, adatlapon minden információ rólam

Igényes nagyméretű házibarátot keresünk. NYIREGYHÁZI PÁR vagyunk
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hali
Itt vagyok
Itt vagyok

Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Váci vagy Vác környéki nudista szeximado párt keresek szendvics sex gyakorlásra és nudista helyek közös latogatasara, Délegyháza, Agárd stb.
Sziasztok!!Egy normális Párnak ha lehet Házibarátja lennék hosszú távra!!Szimpátia és igényesség fontos!!!
Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 07. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 07. szerda 20:23
Törölt felhasználó (4471782)

Párként (férfi-nő HETERÓK)
keresgélünk Pest megyében fiatal( max 30éves )HETERÓ FÉRFIT házibarátnak Kitöltött adatlap hiányában nem áll módomban semmilyen kommunikációt folytatni. Ha CSAK kérdezni tudsz, akkor keress mást a fantáziálásodhoz a paplan alatt !
keresgélünk Pest megyében fiatal( max 30éves )HETERÓ FÉRFIT házibarátnak Kitöltött adatlap hiányában nem áll módomban semmilyen kommunikációt folytatni. Ha CSAK kérdezni tudsz, akkor keress mást a fantáziálásodhoz a paplan alatt !
Párként (férfi-nő HETERÓK)
Perverz fantàziával megáldott pàr hàzibaràtja lennèk hosszú tàvon!Àpolt,diszkrét,megbízhatóperverzióra nyitott Fèrfi vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A durr bele bumm , nem opció !

Szép napot.
Házibarát kerestetik esetleg nagykátán?
Lehet meg is találtál.
Írj és kiderül.
Házibarát kerestetik esetleg nagykátán?
Lehet meg is találtál.

Írj és kiderül.

Szevasz. Az én is de itt már nem nagyon hisznek még a legkomolyabban kereső normálisan viselkedő kultúrált igényes hetero férfinak sem sajnos a házaspárok. Mert a sok köcsög buzeráns nőnek magát kiadó nyomoronc meg igénytelen faxkalap köcsög aki hazudik össze vissza meg okoskodik beszólógat meg nem megy egy a találkozó-ra ezek mind elbasszák itt a lehetőséget!
(Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2021. 04. 06. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten házibarát lennék.
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Sziasztok.Szeged vagy környéki pár?
Sziasztok!
Délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandra. Elsősorban hölgyek és párok, a közelemből. Maximális diszkréció adott es elvárt, hely szükseges.
Minden megbeszélés kérdése.
Délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandra. Elsősorban hölgyek és párok, a közelemből. Maximális diszkréció adott es elvárt, hely szükseges.
Minden megbeszélés kérdése.