Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem
Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak

Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Tapasztalt 30-as pasiként keresem párok társaságát. Akár hosszútávon is házibarátként, Budapest és vonzáskörzetében. Részletek az adatlapomon.
Tiszafüred és észerű távolságon belül párok házibarátja lennék énis nős vagyok ezért diszkréció fontos írjatok és adok tel számot
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A durr bele bumm , nem opció !

Felnőtt játékokhoz !

Házibarátnak jelentkezem .Kukkolnék párt szex közben vagy ha szeretnétek a férjjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal. Írjatok.
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös
Utazni tudok.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös
Utazni tudok.
Sziasztok. Sportos férfiként szeretnék csatlakozni párhoz rendszeres barátságra.
Sziasztok.Szabolcs megyében keresek egy helyes párt.Napközben is ráérek.
Bi fiut keresunk most aki eljönne hozzank bi par vagyunk
Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van.
Hetero nagy farkú pasi aki férjével közösen megdugná párosunk hölgytagját MA este Budapesten ? Privát üzenetet várunk !
Sziasztok. Kezdő lennék a 3 as 4 és terén. De szófogadó. Ápolt 4o es nő vagyok. A párommal. 50 +os ffi akat keresünk. Hajdú és Borsod Megyében. Anal és más sex játékokhoz. Sado mazo. Cuckold, pisisex.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !

Felnőtt játékokhoz !

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van
Sziasztók !
Ma estére, miskilc kőrnyéki pár társaságát keresem!
Ha szűkséges helyem van !
Ma estére, miskilc kőrnyéki pár társaságát keresem!
Ha szűkséges helyem van !
Édes hármasra keresek Gyöngyös vagy környékén párt
Sziasztok.Szabolcs megyében keresek egy helyes,kedves párt.
sziasztok 60 feletti hölgyet kényeztetnék,lógós cicik és nagy szemérem ajkak csak hab a tortán, Bp