Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
Sziasztok, sportos,max. 45 éves nagy méretű (min. 20) bi aktív vagy uni pasit keresünk nem egy alkalomra! Kérem csak az írjon aki tényleg megfelel a feltételeknek!
Sziasztok.. Idősebb pasi nem jöhet szóba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 07. hétfő 13:56
Törölt felhasználó (4418042)

30 év körüli férfit keresünk annyi elvárással masszírozni tudj és 18 cm intimmérettel utazni tudj..

Gyulai, Békéscsabai hölgy vagy pár házibarátja lennék! Irjatok bátran! A.
30 év körüli férfit keresünk annyi elvárással masszírozni tudj és 18 cm intimmérettel utazni tudj..

Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok. 40-es pasiként jelentkeznék hozzátok.
(Ez egy válasz steven.84 üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet keresnék tartósabb kapcsolatra, kivel késöbb együtt hirdethetnénk.
Igényes, sportos, független ffi vagyok
Igényes, sportos, független ffi vagyok

Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Zala, Vas, Somogyból keresek érett molett párt nudizáshoz kukkolashoz bármi másra, 34 éves diszkrét kedves srác vagyok
Sziasztok!
Budapesten és környékén van, olyan pár aki hosszútávon barátot keres magának?
Budapesten és környékén van, olyan pár aki hosszútávon barátot keres magának?

Sziasztok!
Hölgytagunk igènyes barátot keres, 40èves korig
Hölgytagunk igènyes barátot keres, 40èves korig
Házibarátnak jelentkezem! Macis alkatú vastag de mindig teli farokkal.Kapcsolatban élek ezért diszkréció adott.Kezdőként jelentkezem.Írjatok nyugodtan.
A mai napon Budapesten találkoznék. Csak privátban.
Hatvanas házaspárral ismerkednék hosszútávú kapcsolatra, közös hétvégi időtöltésre.
Jól hangzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 05. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 05. szombat 22:36
Törölt felhasználó (4346122)

Sziasztok.. igényes ápolt diszkrét fiatal/os pasit keresünk harmadiknak.. kötetlen találkozó után fogadni is tudunk.ha nem szereted a husis csajokat ne is irj ..25-35 korig
Sziasztok.. igényes ápolt diszkrét fiatal/os pasit keresünk harmadiknak.. kötetlen találkozó után fogadni is tudunk.ha nem szereted a husis csajokat ne is irj ..25-35 korig
Sziasztok.. igényes ápolt diszkrét fiatal/os pasit keresünk harmadiknak.. kötetlen találkozó után fogadni is tudunk.ha nem szereted a husis csajokat ne is irj ..
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos