Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A durr bele bumm , nem opció !

Fiatalabb FÉRFIT keresünk ! értelem szerűen 32 évnél fiatalabbat jelent)aki hozzánk csatlakozna 3 -nak . házibarát előnyben,(normális, hetero, értelmes
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. AKI csak esti gyors aktust keres az ne is írjon .Köszönjük a megértést!!!
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. AKI csak esti gyors aktust keres az ne is írjon .Köszönjük a megértést!!!
Sziasztok! Házibarát állást keresnék..
Sziasztok!
Férfit keresünk, akivel hosszútávon élvezhetjük a testi örömöket, hármasban.
Kérlek olvasd el az adatlapunkat, ragaszkodunk az ott leírt paraméterekhez.
Az intelligenciád mérete fontosabb mint a farkadé, első körben ez alapján /is/ választunk.
Ha holnap már hancúrozni szeretnél, valószínűleg nem minket keresel, szeretnénk előtte kicsit megismerni.
Férfit keresünk, akivel hosszútávon élvezhetjük a testi örömöket, hármasban.
Kérlek olvasd el az adatlapunkat, ragaszkodunk az ott leírt paraméterekhez.
Az intelligenciád mérete fontosabb mint a farkadé, első körben ez alapján /is/ választunk.
Ha holnap már hancúrozni szeretnél, valószínűleg nem minket keresel, szeretnénk előtte kicsit megismerni.
Kecskeméten! Holnap delelőt?
Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk... Nógrádiak előnyben ! De az M-0- áshoz közeli párok is írhatnak Pest megyéből ! Pusszancs...
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznák. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon. Adatlapomon intim és egész alakos, ruhás fotót is találsz. Ismerkedni Viberen tudunk.
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznák. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon. Adatlapomon intim és egész alakos, ruhás fotót is találsz. Ismerkedni Viberen tudunk.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Utazás nem gond !

Üdv! Hölgyet vagy párt keresek autós vagy szabadban sexre! Helyszín Pápa mellett lenne.
Pesten házibarát lennék!!
Nyíregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok.Ismerkednék Párral lehetőleg normalis,igényes.Házibarát is lennék!!!!

Törölt felhasználó (4307142)

sziasztok,
párosunk női tagját tenném boldoggá egy férfi beszállóval.
adatlapot olvass mielőtt írnál!
sziasztok,
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) fiatalos pasi vagyok. Helyem van. Kérésre képet tudok küldeni az általatok megadott e-mail címre. Maximális diszkrécióval!!
Sziasztok!
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.
Sziasztok, az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező bi pasit keresünk rendszeres talalkozasokra!
Ismerkednék. (Mivel egyedülálló vagyok, bármi alakulhat). Nővel v. párral. Elsősorban a hosszabb távú kapcsolatok mozgatnak meg jobban...de bármi megoldható, egyedül élek, mobilis vagyok. Többlövetű, túl potens, nyalásfalás imádó
jelige: spermás cicik, spermás punci

Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Utazás nem gond !

Párok szexuális partnere lennék alapvetően hetero alapon, de sok mindenre nyitottan. Sopron környékiek jelentkezését várom, lehetőség szerint hosszabb távra. Csak kukkolás is ok.
simon9400@citromail.hu
simon9400@citromail.hu