Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről, szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel
Találkára alkalmas kis hétvégi házam is rendelkezésre állna.
Minden hölgynek, kellemes nőnapot kívánok..
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről, szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel
Találkára alkalmas kis hétvégi házam is rendelkezésre állna.
Minden hölgynek, kellemes nőnapot kívánok..
Sziasztok
Dél Pesten párral ismerkednék!
Dél Pesten párral ismerkednék!
Hazibarat lennek parnal kor alkat nem szamit kis bi jatek sem akadaly
Keresek..
Sziasztok hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék harmadik félnek hármasban sok tapasztalatom van.Budapesten lakom helyem nincs de utazni tudok 34 éves sportos testalkatú jóképű férfi vagyok akit érdekel írjon privátba üdv Bandi
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Sziasztok keresünk az oldalunkon leírtak szerint fiatalabb férfit , aki csatlakozna .
Hajdú,Szabolcs megyében párhoz csatlakoznék.
48 éves ápolt,vastag farkú pasi vagyok.
Cuckold,enyhe bi,két farok a puncsiba,szendvics stb.
48 éves ápolt,vastag farkú pasi vagyok.
Cuckold,enyhe bi,két farok a puncsiba,szendvics stb.
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-55 év feletti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
*Reggel...én balfék
kinyírtam a poént..hol a kávém...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 06. péntek 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 06. péntek 05:23

Törölt felhasználó (4279722)

Kedd regel 8 és nagyed kilenc közé keresünk házibarátot. Ugyanitt, hajhosszabbítás garanciával.

Kedd regel 8 és nagyed kilenc közé keresünk házibarátot. Ugyanitt, hajhosszabbítás garanciával.

Sziasztok, hosszabb távra szívesen lennék házibarát, képeim az adatlapomon, utazás nem gond!
Sziasztok
Péntek estére keresünk egy bpi, hellyel rendelkező átlagos, vagy nagyobb mérettel rendelkező srácot akit szereti a telt idomokat ( nagy popsi, nagy cicik) és eljönne velünk szórakozni, majd ha megvan a kellő szimpátia, akár nála folytathatjuk.
Péntek estére keresünk egy bpi, hellyel rendelkező átlagos, vagy nagyobb mérettel rendelkező srácot akit szereti a telt idomokat ( nagy popsi, nagy cicik) és eljönne velünk szórakozni, majd ha megvan a kellő szimpátia, akár nála folytathatjuk.
Sziasztok
Hosszabb távra párt keresnék a hölgy örömére.
Budapest és környékén!
Peste helyem is van de szívesen útazom is.
Hosszabb távra párt keresnék a hölgy örömére.
Budapest és környékén!
Peste helyem is van de szívesen útazom is.
Sziasztok! Szombat estetol vasarnap delig meglatogathatlak benneteket?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 05. csütörtök 16:11
Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!
Hetero fiúval,férfival ismerkednénk.
Péntek vagy szombat este taliznank szimpi pasival vagy párral pesten,legyen helyetek meglatogatunk.Varjuk leveled elképzeléseid.
Bárcsak 5 évvel idősebb lennék...
Így sajnos nem férek bele a korosztályba nálatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 05. csütörtök 15:46

Törölt felhasználó (3147212)

ismerkedik innen valaki??olvasás is jó lenne!!
Sziasztok!
Én igen,csak nem férek bele a korosztályba...( Ugyanitt keresek házibarát állást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 05. csütörtök 15:46
Törölt felhasználó (3147212)

ismerkedik innen valaki??olvasás is jó lenne!!