Bisex házibarátot keresek. Kecskemét-Dunaújváros. Privát
Sziasztok heves megyében lenék házibarat
senki??
Sziasztok.Párt esetleg hölggyet keresek.. normális,kedves és igényes.. Normális levelet varok.. szívesen lennék házi barát..Szimpátia fontos számomra.
sziasztok

Sziasztok! Házibarát állást keresnék..
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok! Örömmel ismerkednék Szolnok környéki párral. Ápolt, diszkrét, értelmiségi vagyok hosszú távú kapcsolatot szeretnék kialakítani. Utazni tudok. Helyet is tudok biztosítani, akár alkalmi kapcsolatoknak is. Privát üzeneteket várok, ki valóban komolyan gondolja. További szép napot.
Sziasztok! Kezdő nyitni szándékozó párral ismerkednék Pest és a szomszédos megyékben. Mindenkinek szép estét!
Szegeden illetve környékén diszkrét 42éves férfikét hosszú távon házi barát lennék.
Sziasztok!Szivesen ismerkednék Sopron környéki párral.Apolt,normális,független vagyok,akát rendszeresre is.Éretebb,teltebb(nagy cici,popsi)hölgyek elönyben!

De én igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 01. vasárnap 11:08
Törölt felhasználó (3147212)

senki,értelmes?
Attól függ,hogy neked ki az értelmes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 01. vasárnap 11:08

Törölt felhasználó (3147212)

senki,értelmes?
Sziasztok! Házibarátot keresünk, aki havi egy-két alkalommal meglátogatna minket!
Kecskeméten ismerkednék.
sziasztok. ismerkednék de a tartós kapcsolatot részesítem előnyben.
Sziasztok!Volt sportolóként keresek egy szimpatikus Budapesti,vagy környéki párt!Elég nagy tapasztalatom van a 2 férfi egy nő felállásban! Én biszexuális vagyok,de heteró párokhoz is szívesen csatlakozok! Budaörsön élek és fogadni is tudok!
senki,értelmes?
(Ez egy válasz sofita üzenetére (2020. 02. 29. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 15:23

45-57 évesig férfit keresünk.
Lehetőleg kezdő, visszafogott és nem sportos pasit keresünk észak-budai régióból.
Kapcsolattartás facebookon vagy víberen.
.
Lehetőleg kezdő, visszafogott és nem sportos pasit keresünk észak-budai régióból.
Kapcsolattartás facebookon vagy víberen.
.
Feleséget v barátnőt kúrnák szopatnék párja előtt vagy közösen.Kapcsolatban élek ezért diszkréció adott.Vastag farkam van.Fotóim vannak fent.Ítjatok nyugodtan.