Sziasztok!Csak nézel mint a moziban.magas sportos testalkatú pasi nagy intimmel,olyan párral ismerkedne ahol a férj szereti nézni ha a párját előtte,dugják,szopatják,szájába,testére élveznek.ki bilincselik,meg kötözik.Bdsm kedvelők is jelentkezhetnek.Helyem van fogadni tudlak benneteket.Heves megye.
Sziasztok!
Yoni intim masszázs tudással, kényeztetés hölgyeknek esetleg
párkohoz csatlakoznék a hölgy örömére...
Yoni intim masszázs tudással, kényeztetés hölgyeknek esetleg
párkohoz csatlakoznék a hölgy örömére...
Sziasztok! Akár már ma csatlakoznék párhoz. Akűr hosszabb távú házibarát szerepkör is tetszene. Ápolt, intelligens, humors, nem szűjhős pasi vagyok az átlagosnál mozgalmasabb élettel és az átlagnál némileg nagyobb méretekkel. Képeket, infókat megtalálsz az adatlapomon, privát üzenetben pedig elérsz. Mozogni/utazni is tudok, de ha kell helyem is van Pesten, a VII. kerületben. Szép napot! Laci
Kecskeméten valakinek egy TiBi?

Fehérvár és környékén független partnert keresek minden jóra privátban írj üdv zs
Sziasztok.Höggyel vagy Párral ismerkednék!! Szimpátia alapon házi barát is lennék!! Igényes,normális,kedves embereket keresnék!! Előre köszönöm leveled amit tudok írok!
Fehérvár és környékén független partnert keresek minden jóra privátban írj üdv zs
Pénteken este Budapesten párhoz, nőhöz csatlakoznék.
Győr és környékéről ismerkednék,független pasi vagyok.
Beleélvezős játékokat kedvelő hölgyet/párt keresek kellemes időtöltésre.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok. Sopron környékén keresek párt korhatár megkötés nélkül akinek házibarátja lehetnék. Minden érdekel ami izgalmas és gyönyört okoz nyitott vagyok mindenre. Írjatok bátran. feri196906@freemail.hu
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már.
Sziasztok 60as ápolt pasi vagyok, idösebb hölgyet házaspárt keresek erotikuskalandokhoz jászberényben és környékén üdv Péter.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Nem vagytok ezzel egyedül szerintem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 07. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 07. szombat 21:30
Törölt felhasználó (3147212)

szerintem is,mert kértek képet,majd el is tüntek!!
Nem kamu. Én találkoztam velük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 07. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4049852)

Kamu!
irtunk,még sem jött válasz,van hely is
(Ez egy válasz kicsihigike üzenetére (2020. 03. 07. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem is,mert kértek képet,majd el is tüntek!!
Törölt felhasználó (4049852)

Kamu!
Kamu!
(Ez egy válasz kicsihigike üzenetére (2020. 03. 07. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 07. szombat 12:44

ma este pesten meglátogatnánk ,legyen lakásod,várjuk bemutatkozó leveled