sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Sziasztok!
Önmagára is igényes fiúkat keresünk. Átutazók, egy alkalmas, időhiánnyal küszködők kíméljenek.
Önmagára is igényes fiúkat keresünk. Átutazók, egy alkalmas, időhiánnyal küszködők kíméljenek.
das kannst du laut sagen
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 19. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 19. péntek 09:35
Törölt felhasználó (3147212)

kár,hogy senki nem ismerkedik az adatlapunk alapján,vagy ha ismerkedik,nem tud olvasni!
sziasztok!
28 éves budapesti férfiként szívesen tölteném be az állandó tartós házibarát szerepét Budapest vagy vonzáskörzetében levő párral,!
28 éves budapesti férfiként szívesen tölteném be az állandó tartós házibarát szerepét Budapest vagy vonzáskörzetében levő párral,!
Bp-i érettebb pasas ismerkedne nőkkel és párokkal, kellemes izgalmas időtöltésre
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit 20-40 évesig..hölgytagunk örömére
Csak az írjon aki hajlandó arcos, és intim képet mutatni ( MAGÁRÓL) DISZKRÉCIÓ, ÁPOLTSÁG adott és elvárt!

Van olyan NŐ vagy páros Hölgytagja, aki vágyna ma vagy holnap egy debreceni finom masszázsra?
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk.
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk.
sziasztok! Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Szegedi szeximádó pár házibarátja lennék. Privátba írjetok
kár,hogy senki nem ismerkedik az adatlapunk alapján,vagy ha ismerkedik,nem tud olvasni!
Sziasztok!
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
Budapesti 60-as nem független ápolt pasi,házibarátja lenne egy ápolt párnál,a hölgy örömére,van bent képem.
NYékládháza környékén keresünk állandó házibarátot nagy farku fiu személyében.helyünk és alkalmunk inkább hétvégén van, késö este éjel. A feleség örömére keresünk,,a férj inkább passziv részvételével. privin keres.
Szia. Magunkhoz hasonló értéket valló barátságon alapuló házibarátot keresünk. Bárhol lehetsz, de praktikusabb, ha Fejér megyéhez közel vagy.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Házibarát lennék Gödöllőn irj a többit megbeszéljük.......privi.
Budaörsi házamban fogadnék párokat!Mindenre nyitott vagyok!
Bács kiskun megyében barátkoznék, kedves párral.
Sziasztok!Szívesen betölteném a "házibarát" pozíciót(a távolság miatt legjobb lenne Észak BP,Dunakanyar(bp-Esztergom,Bp-Vác,III,IV. XIII. ker)!Amit magamról elárulok most:sportos,szex centrikus,független Férfi vagyok.Ha gondoljátok szívesen várom privát formába az ismerkedést!
Sziasztok. NYékládháza környékén keresünk házibarátot.min 17cm farok,alkat kor nem lényeg.általában késö este van helyünk ónodon.a feleség örömére keresünk a férj aktiv vagy passziv részvételével,prin keres.