Potens, nagy mérettel rendelkező házibarátot keresünk Vas megyéből hosszú távra.
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Apolt párként taliznánk ma este budapesten ha ápolt vagy és van helyed írj
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Miskolcon megüresedett házibaráti állás kiadó!
Üdvözletem
Zalaegerszegen és környéken keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Zalaegerszegen és környéken keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Ápolt, potens, szőrtelen fiúkat keresünk.
Ápolt, potens, szőrtelen fiúkat keresünk.
Kedves Szabolcs megyei párok!
Keresek egy szimpatikus, diszkrét, ápolt párt, ahol a hölgyet kényeztethetném a férjjel.
Heteroszexuális vagyok, illetve nem vonzanak a bizarr és extrém dolgok, ezt kérem vegyétek figyelembe.
Leginkább hétköznap, napközben alkalmas nekem a találka.
Várom a jelentkezéseteket, bízom benne, hogy életre szóló élményeket tudunk adni egymásnak!
Keresek egy szimpatikus, diszkrét, ápolt párt, ahol a hölgyet kényeztethetném a férjjel.
Heteroszexuális vagyok, illetve nem vonzanak a bizarr és extrém dolgok, ezt kérem vegyétek figyelembe.
Leginkább hétköznap, napközben alkalmas nekem a találka.
Várom a jelentkezéseteket, bízom benne, hogy életre szóló élményeket tudunk adni egymásnak!
Sziasztok.Normalis párral vagy hölggyel ismerkednek..Igenyes m,értelmes türelmes emberek levelet várom.. Szimpátia nálam fontos..

Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék. Friss fotóim és a bemutatkozásom az adatlapomon.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék. Friss fotóim és a bemutatkozásom az adatlapomon.
Köszönöm.
sziasztok!
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Sziasztok! Kalandot, élményt keresek augusztus 03. és 10. között bárhol az országban. Párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék közös élvezetekre. Kor mellékes. Ápoltság, intelligencia, diszkréció adott és elvárt. Közös nyaralásban is benne vagyok a fenti időpontban.

Szia!
Ma napközben szívesen meg látogatnák egy budapesti nőt
Ma napközben szívesen meg látogatnák egy budapesti nőt
sziasztok . keresünk az oldalunkon leírtak alapján. fiatal heteró férfit..
Szombat este ismerkednénk párral vagy NORMÁLIS pasival! Székesfehérvár és környéke!
Itt vagyok irjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 09:06
Törölt felhasználó (4294812)

Üresedés miatt kiadó házibaráti állás ,szimpatikus ,diszkrét ,kellemes méretű férfit keresnénk tapasztalattal és hellyel rendelkezőt .Fizetés természetben és azonnal .....
Nyíregyházán bevállalós vékony fiúként párral találkoznék.