Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!
Szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében egész héten.
Szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében egész héten.
43 éves bp i,ápolt egészséges, diszkrét,potens,borotvált nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szexcentrikus férfiként hasonlóan igényes, kommunikatív párt, házaspárt keresek. Szeretem az erotikát, az élvezetet, az örömszerzést, a játékokat, mindezt hármasban a Hölgy örömére. Szeretnék részese lenni a Hölgytag titkos vágyainak teljesülésében.Szívesen lennék párok, házaspárok házibarátja, akiket érdekel a 2 férfi 1 nő felállás,vagy a CUCKOLD játékok ,keresem azokat,akik szívesen színesítenék velem a szexuális kapcsolatukat! Nem a közvetlen orgazmus a cél, hanem maga a szexualitás minden formában , de szívesen csatlakoznék hétvégi közös esti programokhoz is a párokhoz,borozgatás,szauna,masszázs stb.
Szexcentrikus férfiként hasonlóan igényes, kommunikatív párt, házaspárt keresek. Szeretem az erotikát, az élvezetet, az örömszerzést, a játékokat, mindezt hármasban a Hölgy örömére. Szeretnék részese lenni a Hölgytag titkos vágyainak teljesülésében.Szívesen lennék párok, házaspárok házibarátja, akiket érdekel a 2 férfi 1 nő felállás,vagy a CUCKOLD játékok ,keresem azokat,akik szívesen színesítenék velem a szexuális kapcsolatukat! Nem a közvetlen orgazmus a cél, hanem maga a szexualitás minden formában , de szívesen csatlakoznék hétvégi közös esti programokhoz is a párokhoz,borozgatás,szauna,masszázs stb.
Igényes Nyiregyházi pár , szőrtelen nagyméretű pasit keres ma
Estere hely van Nyiregyhazan
Estere hely van Nyiregyhazan
Sziasztok !! Házibarát lennék, normális párhoz csatlakoznék mindenki örömére / vagy csak hölgyet keresek szexre !!!!!!! Képet nem küldök !!! Csak privátban válaszolok !! Anyagiaktól mentesen csak !!! !!És nem fogok több száz km-t utazni egy szexért !!! Hosszútávra keresek !!! Üdv ........olvass adatlapot !! Hasznos infók vannak rajta !!
Kéjenc
, hiperaktív, többlövetű 35 éves, egyedülálló, egyedül élő srác ismerkedne. Adatlapomon minden megtalálható. 1 éjszakás , pár órás kalandot keresők nem annyira vonzanak.

Sziasztok!
Szívesen lennék házibaratja egy párnak, kor alkat mellékes.
45 éves szolnoki független férfi vagyok.
180/88 kék szem, barna haj.
Privát üzenetet várok, esetleg telefonszámmal vagy e-mail címmel.
Szívesen lennék házibaratja egy párnak, kor alkat mellékes.
45 éves szolnoki független férfi vagyok.
180/88 kék szem, barna haj.
Privát üzenetet várok, esetleg telefonszámmal vagy e-mail címmel.
Sziasztok
185/81/51-bi vékony testalkatú kerek popsis budapesti pasi vagyok. Szeretnék házi barátságot kialakítani és ápolni.Remélem hamarosan meg is találom.
185/81/51-bi vékony testalkatú kerek popsis budapesti pasi vagyok. Szeretnék házi barátságot kialakítani és ápolni.Remélem hamarosan meg is találom.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok
Holnap kora délután (13.00-15.00) szívesen vennénk
35-40 -es pasi vendéglátását a Belváros környékén
feleségem örömére.
Akit esetleg érdekel, írjon ránk...
35-40 -es pasi vendéglátását a Belváros környékén
feleségem örömére.
Akit esetleg érdekel, írjon ránk...
60 év körüli házaspárral barátkoznék
sziasztok
190/90 19/6 extrapotens pasi párral ismerkedne
190/90 19/6 extrapotens pasi párral ismerkedne

Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Házibarátot keresünk mindkettőnk örömére....levelet várunk!
Sziasztok. Lassan vége a nyárnak, Szeretnénk még hétvégén jól érezni magunkat. Ehhez keresnénk egy kedves türelmes férfi társaságát. Napközben megismerhetnénk este pedig kiismerhetnénk egymást. Borozgatás , erotikus társasozás vagy masszázs szauna. De igazából minden izgalmas dolgot megfontolunk.
Szép estét, Bp pasiként párhoz csatlakoznék. Ma és holnap estém szabad, és nálam is találkozhatunk ha nektek nem lenne hely
Csaó! Tata- bánya. Hosszútávra felajánlkozom.

sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) pasi vagyok. Helyem aug. 14-aug 21. között van. Maximális diszkrécióval!!
Sziasztok!
Szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében egész hétvégén.
Szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében egész hétvégén.