Sziasztok!
Igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely napközben van! Kocsi van!
Írj, írjatok!Pr
Igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely napközben van! Kocsi van!
Írj, írjatok!Pr
Néha el lehetne olvasni a szoba címét, kikerülve sok sok felesleges kört..
(Ez egy válasz sasis2016 üzenetére (2021. 07. 31. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 31. szombat 17:05

sziasztok! 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van! pártol se zárkozunk el!

Szia 18 éves partnerem be szállhat harmadiknak? Szeretné kiprobalni lánnyal.
(Ez egy válasz sasis2016 üzenetére (2021. 07. 31. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 31. szombat 17:05

sziasztok! 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van! pártol se zárkozunk el!

A mai este folyamán Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Utazni tudok, viber, whatsapp megoldhato. Csak valós, találkoznimerő párok írjanak.
Utazni tudok, viber, whatsapp megoldhato. Csak valós, találkoznimerő párok írjanak.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok
Sziasztok! Biszex érdeklődésű hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna - ismerkedne

Sziasztok! Szívesen lennék harmadik a hölgy örömére!!!
Kedves, arányos pesti jófej párt keresek 40 éves korig, ahol a férfi bi nem jelent akadályt.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.

Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de a biszex nem feltétel.
Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok.,fiatal heteró férfit (maximum 34 éves korig.)keresünk pest megyéből aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz nem . nem ma estére és nem egy alkalomra. pest megyéből..Perverziónk nincs , nem dohányzunk. Nincs semmilyen testmódosításunk,.átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet,
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet,
Hali.
Érett hölgytaggal rendelkező pár házibarátja lennék hosszabb távon.
Rendszeres programok mellett szeretnék kiépíteni egy ilyen jellegű baráti kapcsolatot.
Akit esetleg érdekel írjon nyugodtan
Érett hölgytaggal rendelkező pár házibarátja lennék hosszabb távon.
Rendszeres programok mellett szeretnék kiépíteni egy ilyen jellegű baráti kapcsolatot.
Akit esetleg érdekel írjon nyugodtan

Most delelott, kora delutanig a Noe allatotthonban leszek, kutyazok, segitek kicsit nekik.
Ha holgynek vagy parnak lenne kedve is.erkedni, csatlakozni, szoljatok.
Legyen meg a mai napi jocselekedet is.
Jo keresest mindenkinek es jo hetveget!
Ha holgynek vagy parnak lenne kedve is.erkedni, csatlakozni, szoljatok.
Legyen meg a mai napi jocselekedet is.
Jo keresest mindenkinek es jo hetveget!
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Hétfőn nap közben igényes, fiatal fiút vagy párt keresnék Balatonmárián. Helyem van!
Házibarát "állást" keresek Sopronban

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Hétvégén ismerkednék párral Kecskemét és 100km-es környékén biszex alapon is, helyem nincs sajnos...