Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
sziasztok! 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van! pártol se zárkozunk el!

Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de a biszex nem feltétel.
Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok.,fiatal heteró férfit (maximum 34 éves korig.)keresünk pest megyéből aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz nem . nem ma estére és nem egy alkalomra. pest megyéből..Perverziónk nincs , nem dohányzunk. Nincs semmilyen testmódosításunk,.átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet,
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet,
Hali.
Érett hölgytaggal rendelkező pár házibarátja lennék hosszabb távon.
Rendszeres programok mellett szeretnék kiépíteni egy ilyen jellegű baráti kapcsolatot.
Akit esetleg érdekel írjon nyugodtan
Érett hölgytaggal rendelkező pár házibarátja lennék hosszabb távon.
Rendszeres programok mellett szeretnék kiépíteni egy ilyen jellegű baráti kapcsolatot.
Akit esetleg érdekel írjon nyugodtan

Most delelott, kora delutanig a Noe allatotthonban leszek, kutyazok, segitek kicsit nekik.
Ha holgynek vagy parnak lenne kedve is.erkedni, csatlakozni, szoljatok.
Legyen meg a mai napi jocselekedet is.
Jo keresest mindenkinek es jo hetveget!
Ha holgynek vagy parnak lenne kedve is.erkedni, csatlakozni, szoljatok.
Legyen meg a mai napi jocselekedet is.
Jo keresest mindenkinek es jo hetveget!
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Hétfőn nap közben igényes, fiatal fiút vagy párt keresnék Balatonmárián. Helyem van!
Házibarát "állást" keresek Sopronban

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Hétvégén ismerkednék párral Kecskemét és 100km-es környékén biszex alapon is, helyem nincs sajnos...
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Keresnék házibarát állást... esetleg enyhe bi belefér..
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Sziasztok, 25 éves srácként közelednék párhoz. Érettebb korosztály is érdekel. Nagy cicik előnyben.
Én 183 magas 93 kg srác vagyok, de természetesen privátban osztok fotót magamról még. Utazni tudok.
Esztergom- Budapest- Komarom vonal.
Szeretem a teltebb alkatot. Hetero alapon keresek, kerlek privatban!
Én 183 magas 93 kg srác vagyok, de természetesen privátban osztok fotót magamról még. Utazni tudok.
Esztergom- Budapest- Komarom vonal.
Szeretem a teltebb alkatot. Hetero alapon keresek, kerlek privatban!
Esetleg Tolna megye?
(Ez egy válasz 467kpd üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 08:20

Baranyában esetleg, értelmes szabadidovel rendelkező hazibarat?
Tantra masszázs hölgyek részére.
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu

Szívesen megismernélek titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 28. szerda 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 21:01
Törölt felhasználó (4550812)

Sziasztok!intelligens ffit keresunk noi tagunk hölgyünk kényeztetésére!légy ápolt intelligens független!csak komoly ffi írjon nekünk aki tud randizni es elfogadja hogy első randinal xekx nincs!bajusz szakál kizáró ok.noi tagunk magasra tette a mércét!csak olyan írjon aki ezt el is fogadja!30-35 szabolcs megye elony
Sziasztok! Molett pervez párnak lennék házi barátja!