Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok. Aug 13 péntek szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére. Privát üzit írj kérlek. Köszönöm.
Ma estére masszírozni szerető türelmes hetero, nemdohányzó férfit fogadnánk 11.kerületi lakásunkon, aki párosunk hölgytagját masszírozná, majd egy hármas szexben benne lenne. Fotó elengedhetetlen ! Csak privát üzenetre reagálunk
Szia. ez aztán az egyedi program . gratulálok !!üdv :egy macskás
(Ez egy válasz Ldelta üzenetére (2021. 07. 31. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 31. szombat 09:46

Most delelott, kora delutanig a Noe allatotthonban leszek, kutyazok, segitek kicsit nekik.
Ha holgynek vagy parnak lenne kedve is.erkedni, csatlakozni, szoljatok.
Legyen meg a mai napi jocselekedet is.
Jo keresest mindenkinek es jo hetveget!
Ha holgynek vagy parnak lenne kedve is.erkedni, csatlakozni, szoljatok.
Legyen meg a mai napi jocselekedet is.
Jo keresest mindenkinek es jo hetveget!
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Budapesti, Pest megyei 60- feletti hölgy házibarátja, masszőrje lennék.
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu

Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Szia! Vannak ott cicák is.
Amúgy otthon nekem is egy cicám van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 03. kedd 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 03. kedd 05:17

Törölt felhasználó (4576232)

Szia. ez aztán az egyedi program . gratulálok !!üdv :egy macskás
Sziasztok lenne itt olyan pár akihez be lehetne csatlakozni ? Nem csak a képeket kéregetik utána off ! Jó adottsággal rendelkezem ! Lányok párok magányos asszonyok leveleit várom akár titkos sex is érdekel !
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok.
Nő vagy pár? tartós kapcsolat. 36 vagyok, sportos, egyedülálló, egyedül élek, mobilis vagyok-van autóm.

sziasztok! 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van! pártol se zárkozunk el!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Részletek az adatlapomon...
Űdv mindenkinek ! Jövöhét 14-15re A keleti föcsatornán horgászom ha van itt pár vagy hölgy aki csatlakozna várom az érdeklödéseket privát üzenetekben
Sziasztok!
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, így ha Gyulán szeretnétek eltölteni pár napot, a szállás megoldott.
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, így ha Gyulán szeretnétek eltölteni pár napot, a szállás megoldott.
Bpesti 60-as ápolt nem le pusztult pasi,házi barátnak szegődne,hölgy esetleg pár hoz a hölgy örömére,kor alkat nem számit,priviben keres.
Budapesti, Pest megyei 60-feletti hölgy házibarátja, masszőrje lennék.
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu

Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Bajai hp keres nagyobb farkú fiút kizárólag heteró alapon
Heves megyében keresünk házibarátot 50 éves korig. Intelligencia, ápoltság alapfeltétel.