Sziasztok! Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten vagy környékén. Írjatok bátran!
Sziasztok 34 éves diszkrét kedves pasi vagyok szívesen ismerkednék érett molett párral minden jóra Zala, és a környező megyékből.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok! Szexkedvelő párnak szívesen lennék a házibarátja. Fehérvár és környékén.
Sziasztok
Fejér megyei párnak vagy Nőnek lennék a házi barátja barátjuk!
Fontos az igényesség higiénia!!
Csak is értelmes diszkrét Párral vagy Nővel ismerkednék!
Privátba jelezz!
Fejér megyei párnak vagy Nőnek lennék a házi barátja barátjuk!
Fontos az igényesség higiénia!!
Csak is értelmes diszkrét Párral vagy Nővel ismerkednék!
Privátba jelezz!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Sziasztok!Normális Párral ismerkednék!! Hosszú távra!!
Párral ismerkednék hosszú távra. 190/90 19/6 pasi
Sziasztok!
Ismét nekifutnánk ennek a dolognak!
Párt vagy pasit keresnénk a közelböl!
Nem egyszeri dologra gondolunk, hanem hosszab távra!
Ismét nekifutnánk ennek a dolognak!
Párt vagy pasit keresnénk a közelböl!
Nem egyszeri dologra gondolunk, hanem hosszab távra!
Sziasztok, Bi lányt, esetleg párt keresünk, szabadidőnk kellemes eltöltésre, Budapest és környékéről. Max. 35 éves korig. ( Ha pár, akkor a fiú lehet idősebb)

Párral ismerkednék diszkréten. Utazni tudok.
Szép napot. Tartós hosszútávú házibarát állást keresek.
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Sziasztok!
Ma esti "randink" helyett keresünk pasit akár mindkettőnk örömére 35 év alatt.
Ma esti "randink" helyett keresünk pasit akár mindkettőnk örömére 35 év alatt.