Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.Persze, ha a pár akarja, be is hatolhatok, a lényeg a közös együttlét öröme.
Sziasztok. Cegléd környéki HELLYEL rendelkező 32-38 év közötti pasit keresünk hármas együttlétre. Részletek az adatlapon.
Szép napot mindenkinek.
40 felett vagy épp 50 felett is számíthatnak rám a hölgyek.
Ha éppen el kelne egy férfi a ház körül, vagy a házban,
vagy épp az ágyban, akkor írjon bátran.
“Aki nem mer, az nem nyer.”
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Üdv: Albert
40 felett vagy épp 50 felett is számíthatnak rám a hölgyek.
Ha éppen el kelne egy férfi a ház körül, vagy a házban,
vagy épp az ágyban, akkor írjon bátran.
“Aki nem mer, az nem nyer.”
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Üdv: Albert
Sziasztok szívesen lennek parok holgyek hazibaratja van nemi tapasztalatom bp es vonzaskorzeteben
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
De kár hogy messze lakunk....
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kecskeméti 50+ párnak vagy hölgynek lennék a házibarátja napközbeni találkákkal. Tisztaság és diszkréció adott és elvárt. Inkább privátban írjatok, ha lehet. Köszönöm
Sziasztók !
Pár házibarátja lennék !
Pár házibarátja lennék !
Sziasztok! Bács - Csongrád megyéből keresek olyan párt, aki házi barátot keres. Igényes diszkrét férfi vagyok. Kezdö aktív biszex vagyok. Utazni tudok.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Szívesen lennék házibarat, hetero alapon, pároknál-Nőknél. Kecskemét és környékén.
Kolozsvarrol valaki? Ismerkedni, dumalni, esetleg masra is?
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Budapesten 60-as ápolt potens nem független pasi,házi barátnak szegődne,kevés időm van de azt be osztjuk,barkácsoláshoz is értek,priviben keress.
Hali.
Negyvenes-ötvenes hölggyel,vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Negyvenes-ötvenes hölggyel,vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék veletek!
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Cegléd környéki HELLYEL rendelkező 32-38 év közötti pasit keresünk hármas együttlétre. Részletek az adatlapon.