Jo napot.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Irtam privátba
(Ez egy válasz Erzekipar üzenetére (2021. 10. 14. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 14. csütörtök 21:05

Okt. 22-re (péntek) keresünk férfi partnert, aki megnézné szeretkezésünket. Helyszín, időpont: budapesti szálloda, 9 és 14 kózött valamikor. Most olvass figyelmesen! 1. Csak akkor írj, ha ráérsz a jelzett időpontban legalább 1-2 órára. 2. Csak akkor írj, ha izmos, vastag/nagy farkú vagy, az alakodról és a farkadról van fent fotód, vagy ismerősnek jelölsz és utána látunk rólad. 3. Csak akkor írj, ha nem gond számodra, hogy hölgytagunkkal a szex tabu számodra, de kézzel veri neked, imádhatod a harisnyás lábát és szimpátia esetén nyalhatod is 4. Csak akkor írj, ha nem gond számodra, hogy mindketten csókolóznánk és szopnánk, tehát enyhe biszex is játszik. Köszönjük, hogy elolvastad, várjuk jelentkezésedet! Részletes bemutatkozás, ötletek, vágyak ismertetése előny!
Jo reggelt
Most napközbe a környékemen házibarát lennék.
Megbeszélhető a hosszútávon is.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Most napközbe a környékemen házibarát lennék.
Megbeszélhető a hosszútávon is.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
sziasztok
Hármasban tapasztalt pasi betöltendő házibarát 'állást' keres....
Moto
Hármasban tapasztalt pasi betöltendő házibarát 'állást' keres....

Moto
Kiverném valakinek vagy akár szopnám is Veszprémben, ma is jó, írj bátran, hely van

Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Hello!Szívesen látnék vendégül normális jófej,puncimániás hetero fiút,urat,aki szívesen hokizna velem volt barátnőm amatőr szexfilmjére.Csak akkor írj ha tényleg szeretnél is eljönni,helyem van esténként Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Köszönöm!
Sziasztok idosebb fiatal felallashoz keresek parokat akik szexet mint muveszetet kedvelik ertekelik 34 eves vekony pasi vagyok
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
idősebb párokat keresek házibarátként
A házibarát szó jelentését lehet nem úgy értik ahogy van.
Lennék házibarát.
Érdekel hogyan?
Megírom ha érdekel.
Lennék házibarát.
Érdekel hogyan?
Megírom ha érdekel.

Házibarát lennék egy szimpatikus párnál! Helyet tudok biztosítani!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Hálás lennék!
Szeged és környéke puncit popsit nyalnék. Értelmes 44 éves férfi vagyok
Budapesten bi párt keresek
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
házibarátot keresünk potens jófarkú pasi személyében mi 34 59 pasik vagyunk bi vagy meleg pasit keresünk