Sziasztok.
Fiatal, normális és magamra környezetemre igényes srácként keresek hölgyeket párokat kölcsönös örömszerzés céljából. Nyitott vagyok mindenféle játékra. Időben eléggé rugalmas vagyok kivéve az esti órákat.
Magamról még annyit hogy tisztelettudó vagyok illetve hármasban már kissé tapasztalt is.
Szegeden keresek, helyem nincs.
Fiatal, normális és magamra környezetemre igényes srácként keresek hölgyeket párokat kölcsönös örömszerzés céljából. Nyitott vagyok mindenféle játékra. Időben eléggé rugalmas vagyok kivéve az esti órákat.
Magamról még annyit hogy tisztelettudó vagyok illetve hármasban már kissé tapasztalt is.
Szegeden keresek, helyem nincs.
Sziasztok!
Nem szép de legalább elég ijesztő kinézettel keresek párt csajt vagy pasit! Nem vagyok kigyúrt de elhintázok a hasamon! Viszont ezek ellenére akár többször is akciókész vagyok! Biszex kalandot keresek Erősen orálmániásként! Képeim publikussak megtekintés és szívroham után bárki megkeresését szívesen veszem!
Janó
Nem szép de legalább elég ijesztő kinézettel keresek párt csajt vagy pasit! Nem vagyok kigyúrt de elhintázok a hasamon! Viszont ezek ellenére akár többször is akciókész vagyok! Biszex kalandot keresek Erősen orálmániásként! Képeim publikussak megtekintés és szívroham után bárki megkeresését szívesen veszem!
Janó

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok! Sajnos már soloban keresek! Érett hölgyet minden jóra! Aki szereti az extrém ki nézettet és az extrém dolgokat!! (Imre 27)
Sziasztok. Cegléd környéki 32-40 év közötti hellyel rendelkező pasit keresünk hármas együttlétre. Részletek az adatlapon.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Hetero pár (36/46 éves)keres igényes szexelni akkaró nagy intim mérettel rendelkező férfit hármas és cuckold szexre.
Vác környékről.
Vác környékről.
Kiverném valakinek vagy akár szopnám is ma Veszprémben, hely is van ha kell

Sziasztok. Feleségként tehetős szeretőmet keresem max 35 évesig. Kecskemét. Autód vibered legyen. Férjem tudtával keresek. Csak tuti jó pasi kell. Túlsúly,szakál,kisméret kizárt(18cm minimum) privát keress.
Bisex is lehetsz...hármas kapcsolatra!
Bisex is lehetsz...hármas kapcsolatra!
Sziasztok.. Hatvan és környékén csatlakoznék párokhoz.. utazni tudok... Bi érdeklődés ok...
33 éves vidám srácként, keresem pest és vonzáskörzetében érett alkalmi ,vagy hosszú távú szexkapcsolatra/barátság extrákkal. 40 feletti hölgyek társaságát.

Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Körmend,Szombathely, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok!intelligens jokepu ffit keresunk feleseg oromere!30-35!esetleg part hpart!ahol a noi bi elfogadott!pároknál a 35ev nem kritérium!csak komoly jelentkezők irjanak
Sziasztok !
Házibarátként társulnék jó fej, laza, igényes, megbízható párokhoz kizárólag hosszú távon.
(Budapest,Dunakeszi,Fót,Göd,Sződliget,Sződ,Vác,Gödöllő vonzáskörzetéből)

Házibarátként társulnék jó fej, laza, igényes, megbízható párokhoz kizárólag hosszú távon.

(Budapest,Dunakeszi,Fót,Göd,Sződliget,Sződ,Vác,Gödöllő vonzáskörzetéből)
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Sziasztok! Ma este/éjjel kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten és Pest megyében. (Utazni tudok!) 35 éves normális, igényes egyedülálló pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Én valóban találkoznék. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban elérsz! Szép napot!
Párnál besegítenék, nálam, nálatok, autóban? Minden megoldás érdekel, szokjunk egymásra

Sziasztok.Átlagos pasi pár házibarátja lenne hosszú távon.