Na mesélj miért is?
Sziasztok holnap szombat estére keresünk egy srácot heteró alapon 3 as felállásra max 27 éves kor ig.
Gödöllőn és környéken párhoz csatlakoznék utazni tudok 42 éves sportos igényes jól tejelő kan privi.
Vasárnap estére keresünk egy férfit harmadiknak. Ha bevalik hosszú távon. Bajai fiatal pár. Nem szeretnenk nagy intimet. Ha erdekek irj. Max 45 ev, túlsúly, szőrösseg kizaró ok.
Vasárnap estére keresünk egy férfit harmadiknak. Ha bevalik hosszú távon. Bajai fiatal pár. Nem szeretnenk nagy intimet. Ha erdekek irj. Max 45 ev, túlsúly, szőrösseg kizaró ok.
Sziasztok! Most hétvégén szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz! Helyem van és utazni is tudok!
Sziasztok!
Párral ismerkednék hosszú távra. Házi barát lennék, akár csak nézőként is! Utazni tudok Szolnok 70-km-es körzetében.
Előre is köszönöm a komoly megkeresést!
Párral ismerkednék hosszú távra. Házi barát lennék, akár csak nézőként is! Utazni tudok Szolnok 70-km-es körzetében.
Előre is köszönöm a komoly megkeresést!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Sziasztok, Győrben lennék pár házibarátja, ha idősebbek vagytok, az sem akadály, a lényeg a szimpátia
29 éves 173 cm és körülbelül 85 kg vagyok. További információért keressetek üzenetben.

29 éves 173 cm és körülbelül 85 kg vagyok. További információért keressetek üzenetben.
Budapesti, idősebb(55+) házaspár/pár diszkrét házibarátja lennék! B.
ziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatal férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.ezért fővárosiit nem keresünk.
Szörösség ,dohányzás hátrány. max 35 éves korig
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből keresünk. )
.PROIFILKÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ. de a védett képek a "randizni "vágyó cicist mutatják
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatal férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.ezért fővárosiit nem keresünk.
Szörösség ,dohányzás hátrány. max 35 éves korig
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből keresünk. )
.PROIFILKÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ. de a védett képek a "randizni "vágyó cicist mutatják
Gödöllőn és környéken párhoz csatlakoznék utazni tudok 42 éves sportos igényes jól tejelő kan privi.
Ha netán féltékeny vagy arra, hogy feleségedet esetleg más pasi dugja, van középút: Hatvanas pasiként a férj szeme láttára szívesen fogdosom feleségét, szopom mellbimbóját, csókolózom vele, esetleg ujjammal vagy nyelvemmel kielégítem. A lényeg az, hogy a feleség is, férj is élvezze, és ez segítsen nekik a további örömszerzésre.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
sziasztok.
cuckold témakörben van esetleg pár akihez belehetne csatlakozni? régóta játszom a "férj felszarvazás" gondolatával, és nemrégiben volt egy lehetőségem, ami sajnos az utolsó pillanatban meghíusult... viszont annyira felkeltette az érdeklődésem, hogy nem hagynám annyiban a dolgot
cuckold témakörben van esetleg pár akihez belehetne csatlakozni? régóta játszom a "férj felszarvazás" gondolatával, és nemrégiben volt egy lehetőségem, ami sajnos az utolsó pillanatban meghíusult... viszont annyira felkeltette az érdeklődésem, hogy nem hagynám annyiban a dolgot

Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatal férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.ezért fővárosiit nem keresünk. Szörösség hátrány. Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből keresünk. ) .PROIFILKÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ. de a védett képek a "randizni "vágyó cicist mutatják.
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra..Normális,kedves és igényes légy.. Házi barát lennék!!Utazni tudok..
Előre is köszi ha írsz!
Előre is köszi ha írsz!
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Péntek delelőt partner partnereket keresnék. Kecskemét kkr