Sziasztok. Én egy 23 éves igényes normális srác vagyok. Keresek közös időtöltéshez nőket, de párokhoz is szívesen csatlakozom.
Amit rólam tudni kell hogy 100% ban diszkrét vagyok és igényes, normális és ápolt vagyok.
Kissé mackós alkatom van viszont szexben 100% on teljesítek erről videót is láthattok a profilomon.
Pároknál enyhe bi is bele fér számomra.
Szegeden vagyok elérhető!
Amit rólam tudni kell hogy 100% ban diszkrét vagyok és igényes, normális és ápolt vagyok.
Kissé mackós alkatom van viszont szexben 100% on teljesítek erről videót is láthattok a profilomon.
Pároknál enyhe bi is bele fér számomra.
Szegeden vagyok elérhető!
Gyulai, önmagára igényes férfiként keresek párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva mobil is vagyok. Távolság nem akadály ☺
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra.

sziasztok 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!

Sziasztok ! Szilveszteri bulit keresünk. Nálunk is lehet lenni nem gond csak nem túl nagy a lakásunk.
Farok max 16 cm annál nagyobb nem és mi Dohányzunk ha ez gond ne is írj.
Köszi,hogy olvastad !
Farok max 16 cm annál nagyobb nem és mi Dohányzunk ha ez gond ne is írj.
Köszi,hogy olvastad !
Ápolt Bpesti pasi házi barátnak szegődne,adatlapomon mindent meg találsz.
Sziasztok! Ma estere keresunk harmadiknak fiut a felesegem oromere! Max 35 eves korig! csak az irjon aki ma este ra er es el is jonne!!
Sziasztok ! Szilveszteri bulit keresünk,de akár mai is jó nekünk. Nálunk is lehet lenni nem gond csak nem túl nagy a lakásunk.
Sziasztok!
40-es pasiként keresek párt a Dunakanyarban minden jóra
40-es pasiként keresek párt a Dunakanyarban minden jóra

Vastag méretű 30 év feletti nemdohányzó, hetero férfit keresünk ma este 21 órára. Helyünk van a 11. kerületben. Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Sziasztok! Baja és környékén lennék házibarát. Igényes ápolt 30-éves férfi, szép intimmel rendelkezem!
Kecskemét-Solt. Bisex aktív fiatal fiút keresünk. Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk!
Nagykanizsán házibarát lennék maximális diszkrécióval! Privátban jelentkezzetek!
Sziasztok! Baráti, haveri alapon keresek kapcsolatot Budapesten vagy Miskolcon. Sportos családos negyvenes vagyok így a diszkréció adott, és elvárt. Szeretném átélni a csodát! Próbáljuk meg együtt

Nagy intimmel rendelkezo fiut keresek a felesegem oromere! Utaznk budapestig tudunk!

Nagy intimmel rendelkezo fiut keresek a felesegem oromere! Utaznk budapestig tudunk!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli