Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Miskolc,és környékén párhoz csatlakoznék. Hetero pasi vagyok.
Sziasztok.... Hatvan és környékén csatlakoznék Bi párokhoz... Utazni tudok... Viberen szívesen folytatom az ismerkedést..
sziasztok, ma estére, éjszakára nőt, hölgyet keresek egy kellemes együttlétre Nyíregyházán, utazni tudok, lakásom van a belváros közelében, minden jóban benne vagyok kölcsönös alapon, higiénia és ápoltság adott és elvárt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 02. vasárnap 10:14
Törölt felhasználó (4545832)

Sziasztok. Keresek párt tartós baratsagra, ahol rendszeresen lehetek hazibarat. Kisportolt férfi vagyok, távolság se kizart.
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Sziasztok. Keresek párt tartós baratsagra, ahol rendszeresen lehetek hazibarat. Kisportolt férfi vagyok, távolság se kizart.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Veszprém és környékéről keresek hölgyet, esetleg pàrt január 4.-5. - re napközbeni talàlkozóra.
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Kecskemét-Solt. Bisex aktív fiatal fiút keresünk. Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk!
Feleség BDSM kedvelő
Feleség BDSM kedvelő
Tatabányán párt keresek...akár már egy ó év búcsúztató ,új évi köszöntő partyzás ma este?
Köszönjük, a Tiéd is jók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 31. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 31. péntek 09:04

Törölt felhasználó (4420112)

Sziasztok Nagyon jók a képek dicséret
Nyiregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

sziasztok 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!
Sziasztok Boldog Újévet mindenkinek
Budapest és környékén párral ismerkednèk!!
Holgyet, párt keresnék ma estére(is), egyedülálló, hetero pasiként.Esetleg kisebb házibuliba is benne vagyok, helyem van, Eger környékén.
Sziasztok ! Szilveszteri bulit keresünk. Nálunk is lehet lenni nem gond csak nem túl nagy a lakásunk.
Farok max 16 cm annál nagyobb nem és mi Dohányzunk ha ez gond ne is írj.
Köszi,hogy olvastad !
Farok max 16 cm annál nagyobb nem és mi Dohányzunk ha ez gond ne is írj.
Köszi,hogy olvastad !