Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Szerintem ez így jó.
Házi barátot keresel.
Nem férfit harmadiknak.
Az más.
A házi barát az barát, az olyan, mint én is lehetnék.
Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, és bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad, hogy szeretnél szexelni örömmel megteszi miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik. Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Szóval házibarátot szeretnél?
Írj rám, és kiderül engem keresel e.
Házi barátot keresel.
Nem férfit harmadiknak.
Az más.
A házi barát az barát, az olyan, mint én is lehetnék.
Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, és bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad, hogy szeretnél szexelni örömmel megteszi miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik. Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Szóval házibarátot szeretnél?
Írj rám, és kiderül engem keresel e.
Bács-Kiskun megyében házibarát lennék.
Szeretnéd az ingatlanod eladni?
Egy kis kalandba keveredni?
Hölgyek és párok keressetek bizalommal
Egy kis kalandba keveredni?
Hölgyek és párok keressetek bizalommal
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Bpesti ápolt nem független pasi házi barátnak szegődne,adatlapomon mindent meg találsz,puszika.
Sziasztok. Házibarát szerep érdekel Hajdú-Bihar megyében. Igényes, diszkrét vagyok.
Jááájj!! Igényesség??!! ❌⛔️⬇️
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 05. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 13:38
Törölt felhasználó (4653306)

Üdv házibarát lenék Gyöngyös vagy környékén korekt (nem kamus nem fizetös stb...) nem érdekel
Üdv házibarát lenék Gyöngyös vagy környékén korekt (nem kamus nem fizetös stb...) nem érdekel
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Kecskemét-Solt. Bisex aktív, vagy hetero fiatal fiút keresünk, vagy heterot Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk!
Feleség BDSM kedvelő
Feleség BDSM kedvelő
Sziasztok! Betöltendő házibarát állást keresnék...
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos,szolis, tetovált , diszkrét pasi vagyok! 174/74, zöld szem, kopasz! Hölgyet, hölgyeket, párt keresek hétköznap délelőtti találkozásra! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos,szolis, tetovált , diszkrét pasi vagyok! 174/74, zöld szem, kopasz! Hölgyet, hölgyeket, párt keresek hétköznap délelőtti találkozásra! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Annyira szeretnék Házibarát lenni Érd környékén,hogy még a rezsibe is beszállnék......
Sziasztok! Hármasban és többesben is tapasztalt 42 éves igényes, ápolt budapesti férfi vagyok.
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt akár rendszeresen is! Privát üzenetben keressetek!
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt akár rendszeresen is! Privát üzenetben keressetek!
Kedves Idegen !!heteró férfit keresünk házibarát csak a női tagunk részére .de az adatlapon ez is részletezve, köszönjük a megértésed és sok sikert.
(Ez egy válasz bp13ker13 üzenetére (2022. 01. 04. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Nyíregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 04. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 04. kedd 09:47
Törölt felhasználó (4637682)

2022-re meghírdetett házibarát állás , részletek az adatlapunkon