sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. Kortól függetlenül is szívesen ismerkedem.39 éves pasi vagyok .
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk!
Lesz valami program ? Miskolc van tervbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 02. szerda 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 02. szerda 02:03

Törölt felhasználó (4650778)

A kisújszállási fürdőbe jön valaki most szombaton?
Sziasztok !
Házibarát állást keresek kortól függetlenül.
Házibarát állást keresek kortól függetlenül.
Sziasztok,
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon
A kisújszállási fürdőbe jön valaki most szombaton?
Hatvanas férfiként ötvenes vagy hatvanas párok barátja lennék hetero alapon.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Üdv idöseb korosztájbol keresek akik mellözik a kamuzás és valoban erzéki finom szexet keresnek .csak titkos diszkrét kapcsolat erdekel ami részemröl adott ! Gyöngyös vagy környékén keresek vagy akik tudnak utazni.havi 1 2 alkalomra.privát leveleket várok.szexben sokminden érdekel sok dologot kiszeretnék probálni és átélni
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt. Hosszú távon. Igényes 40-es pasi vagyok. Diszkréten. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át.