sziasztok!
szívesen ismerkednék
szép napot mindenkinek.
szívesen ismerkednék
szép napot mindenkinek.
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Kecskeméten a mai napra keresek egy kis programot
Hétvégére Pesten pár keres harmadiknak fiút?

Szeged-Hmvhely-vagy környéke!
Ma este, vagy éjszaka pár szeretkezésében passzívan, és zavartalanul gyönyörködnék.
Utazni tudok, de van igényes lakásom is hmvhelyen, ahol szeretkezhettek zavartalanul.
Igény esetén a ti gépetekkel fényképezhetek, vagy videózhatok is.
Privát üzenetet várok.
Nagyon ápolt, és diszkrét ember vagyok.
20-on éves pártól az 50-es párig jó a korosztály.
Ma este, vagy éjszaka pár szeretkezésében passzívan, és zavartalanul gyönyörködnék.
Utazni tudok, de van igényes lakásom is hmvhelyen, ahol szeretkezhettek zavartalanul.
Igény esetén a ti gépetekkel fényképezhetek, vagy videózhatok is.
Privát üzenetet várok.
Nagyon ápolt, és diszkrét ember vagyok.
20-on éves pártól az 50-es párig jó a korosztály.
Sziasztok !
Megbízható 40-60 közötti párral házaspárral hölggyel barátkoznék Szekszárdon diszkrét együttlétekre kényeztetéshez tartós találkozásokra . Ha szívesen vennétek egy ápolt mindenre nyitott kulturált férfi társaságát barátságát keressetek privát üzenetben és a részleteket megbeszéljük !
Megbízható 40-60 közötti párral házaspárral hölggyel barátkoznék Szekszárdon diszkrét együttlétekre kényeztetéshez tartós találkozásokra . Ha szívesen vennétek egy ápolt mindenre nyitott kulturált férfi társaságát barátságát keressetek privát üzenetben és a részleteket megbeszéljük !
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Nyiregyhazi pár házibarátja lennék!
Szép napot. Ma és holnap akár fogadni is tudok párt hölgyet. Akár olalyos masszázs is
Sziasztok!
40 es,figyelmes,értelmes,találkozni is szándékozó férfivel ismerkednék.
Dél-Dunántúl.
40 es,figyelmes,értelmes,találkozni is szándékozó férfivel ismerkednék.
Dél-Dunántúl.
Bisex párral ismerkednék...
Sziasztok.
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk
Házi barátot keresünk nagy farkú 18-22 éves srác személyében. Én egy kerek fenekű nagy mellű szöszi biszex csaj vagyok és imádom a fiatal fiúkat és lányokat.
Hello! 40-es pár keres házibarátot ha van ilyen pasi Borsodban. Irjatok bátran!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Budapesten ma estére keresnék párt. Nyitott vagyok mindenre.