sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Szia, Sziasztok! SZERETKEZNI akarok, nem baszni, dugni, kefélni....ehhez keresek Hölgyet, vagy párhoz is csatlakoznék a Hölgy örömére!
Keress, keressetek privátban!
Szerencsés ismerkedést mindenkinek!
Keress, keressetek privátban!
Szerencsés ismerkedést mindenkinek!

Sziasztok! Házibarátot keresünk aki szeretne velünk ismerkedni de csak is a közelben lévők írjanak! Fotó legyen!
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Sziasztok! Olyan pár ismerettségét keresem, akik alkalmanként feldobnák az együttléteiket egy igényes, tapasztalt férfi beszállóval Békés megyében.
Sziasztok!
40-es házaspárt keresek hármas együttlétre. Helyet tudok biztosítani illetve az utazás is megoldott.
40-es házaspárt keresek hármas együttlétre. Helyet tudok biztosítani illetve az utazás is megoldott.
Sziasztok, fehervarrol, Fejer es vagy Veszprem-megyebol, parok?
jo kepu es sportos vagyok!
jo kepu es sportos vagyok!
Dunakanyarban keresünk...
A visszajelzések alapján nagy hantások vagytok csak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 05. csütörtök 05:49
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
196cm magas igényes sportos teljesen szőrtelen pasi hazibarat lenne.
Nyiregyhaza
Nyiregyhaza
Sziasztok!
Hosszú távú kapcsolatra keresünk olyan pasit, aki nem hétköznap délelőtt 2 óra hosszára ér rá.
Hosszú távú kapcsolatra keresünk olyan pasit, aki nem hétköznap délelőtt 2 óra hosszára ér rá.

Sziasztok! Debrecen környékén keresek pasit, vagy párt, aki bevezetne biszex dolgokba!(orál, kézimunka). Én 39 éves, vékony testalkatú vagyok!
Kedves párok! Zala- Vas -Veszprém- Somogy megyékben házibarátnak jelentkezem...
Bocs az elírásért
Bocs az elírásért
Kedves péok! Zala- Vas -Veszprém- Somogy megyékben házibarátnak jelentkezem...
Nagy farokkal ,Házaspár állandó partnere lennék,kedvelem a telt hölgyeket. Helyem van VII.ker,de utazok is BP+100km
+50+60+70-ES PÁRNAK,házibarátja lennék!!,..,diszkréten,és hosszú távra!
Sziasztok! Budapest és környékén párral ismerkednék.

Törölt felhasználó (1261852)

Sziasztok! Biszex pasiként házibarátkoznék mindenki örömére Kom-Egom megyéből elsősorban, de utazni is tudok ha érdemes
Irjatok ... Köszi