Nagyfarkú Debreceni pasit keresünk 8,5 hónapos terhes baratnőmhőz. Cuckoldra.
Erj most ra
Erj most ra
Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Bajai pár titkos házibarátja lennék. Puncit nyalnék, farkat szopnék, élvezném, ha lespriccelnének. Kor nem számít.
Sziasztok
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…
Moto
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…

Moto
Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
40 es,határozott,hetero férfivel ismerkednék.
40 es,határozott,hetero férfivel ismerkednék.
Szívesen ismerkednék igényes párral vagy hölggyel kizárólag a lány örömére! Igényes pasi!
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Szegedi pár házibarátja lennék
Szimpi megbizhato párt keresek heves megyében
Sziasztok. Xx. Ker. Ma, vagy holnap este valaki?
Ma délelőtt Pécsen puncit nyalnék, farkat szopnék, élvezném, ha lespriccelnének. Kor nem számít.
Sziasztok Budapest 13.kerületben lakom keresek párokat akikhez csatlakozhatok.. e-mailben tudunk egyeztetni és képet cserélni kérlek irj! 36 éves masszőr srác vagyok!
Sziasztok!
Ajka környékén roma pár házibarátja lennék.
Ajka környékén roma pár házibarátja lennék.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Igényes, diplomás férfiként keresek megbizható házaspárt akár mindkét fél örömére hosszútávon!
Alapjában véve hetero életvitelű vagyok és hetero kapcsolatban is élek, bizonyos keretek között azonban a bi dolgok is vonzanak. Olyan párt keresek (kor és alkat nem fontos tényező, az igényesség azonban igen), ahol a férfi sem utasitaná vissza, ha orálisan kényeztetném.
Hosszútávú kapcsolat és igény esetén hajlandó vagyok időnként csak a férfitaggal is kettesben találkozni és finoman leszopni őt.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek (Komáromtól nem túl távol)
Alapjában véve hetero életvitelű vagyok és hetero kapcsolatban is élek, bizonyos keretek között azonban a bi dolgok is vonzanak. Olyan párt keresek (kor és alkat nem fontos tényező, az igényesség azonban igen), ahol a férfi sem utasitaná vissza, ha orálisan kényeztetném.
Hosszútávú kapcsolat és igény esetén hajlandó vagyok időnként csak a férfitaggal is kettesben találkozni és finoman leszopni őt.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek (Komáromtól nem túl távol)

Kedves idős pàrral baràtkoznék
Kecskeméten párt keresek htavra.