Házibarát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 497 498 499 500 501 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7835   2022. 06. 19. vasárnap 05:37
X Törölt felhasználó (4129052)
Sziasztok.
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó, tud, és mer is!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Persze továbbra is keresünk szimpatikus párt is. ☺️
#7834   2022. 06. 18. szombat 22:12
freeszex3 freeszex3 VIP
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
#7833   2022. 06. 18. szombat 21:16
József 50 József 50
Szép Estét! Középkorú Férfi párral ismerkedne lehetőleg tartós kapcsolat reményében!
#7832   2022. 06. 18. szombat 18:13
SUPERWILD SUPERWILD
57éves pár keres ma estére pasit. Szfvár környékén. Arcos fotód legyen,!
#7831   2022. 06. 18. szombat 17:03
shiftmann shiftmann
Budapest, idősebb párhoz mennék.
#7830   2022. 06. 18. szombat 15:56
X Törölt felhasználó (4653365)
52 éves mozgássérült férfi vagyok! Ismerkednék lábimádatot kedvelő, bevállalós hölggyel. Lábimádó vagyok olyan Miskolci vagy Miskolc környéki hölggyel ismerkednék, akinek kényeztethetném a lábát is.. Utazni nem tudok! Énnek tudatában írjon.
#7829   2022. 06. 18. szombat 13:07
Kaaarcsi Kaaarcsi
Sziasztok!

Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat smile

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
#7828   2022. 06. 18. szombat 13:00
feketekandur feketekandur
Sziasztok,

35-50 közötti házaspárt keresek ma estére. Fogadni tudok.
#7827   2022. 06. 18. szombat 11:30
X Törölt felhasználó (4658958)
Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
Nyíregyháza
#7826   2022. 06. 18. szombat 09:08
zolga72 zolga72
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
#7825   2022. 06. 17. péntek 17:10
cincogi cincogi
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... lennék állandó hazibarát is !
#7824   2022. 06. 17. péntek 16:15
X Törölt felhasználó (4600472)
Kedves Párok , Hölgyek
25 éves srácként szívesen ismerkednék teltebb alkatú hölgy taggal, vagy akár párhoz is csatlakoznék.
Szentendre és vonzáskörzet előny, de meghallgatok mást is.
Szőrös vagy fazonigazított előny. wink
Email: deanxx@freemail.hu
üdv,
#7823   2022. 06. 16. csütörtök 23:05
X Törölt felhasználó (4658958)
Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
#7822   2022. 06. 16. csütörtök 22:11
71Gábor 71Gábor
Sziasztok. Budapest és környékén párral ismerkednék!
#7821   2022. 06. 16. csütörtök 18:11
goldfinger314 goldfinger314
Ha azt nézzük én is szigetelő szalagot szoktam tekerni a fúrószárra, hogy milyen mély legyen a furat .... itt ugye fordítva van, itt megvan a furat, uh, akkor ahhoz kell feljelölni a méretet a fúróra nyes DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 15. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4510772)
2022. 06. 15. szerda 19:29
Èn inkább 10/12 cm- ért írtam volna, de különben beszéltem olyan hölggyel aki megbánta, egyáltalán nem élvezte , másnap is fájt neki, illetve olyat is ismerek aki a férje farkasa törölközőt köt ,hogy meddig tolhatja.
#7820   2022. 06. 16. csütörtök 16:51
Kaaarcsi Kaaarcsi
Sziasztok!

Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat smile

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
#7819   2022. 06. 16. csütörtök 16:18
sasis2016 sasis2016
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!
#7818   2022. 06. 16. csütörtök 15:38
pityek123 pityek123
Na es egy nagyon szep kimutatas tenyekkel alatamasztva csak gratulalmi tudok komolyan jo ilyeneket olvasni worship
(Ez egy válasz goldfinger314 üzenetére (2022. 06. 15. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 15. szerda 12:47
Csak mert kicsit unatkozom ... kiszámoltam az általatok potenciálisan attraktív férfiak számát. A 18-45 közötti korosztályba ma Magyarországon hozzávetőlegesen 1,8 millió férfi tartozik. A statisztika szerint a férfi lakosság 0,2% rendelkezik 21 cm feletti mérettel. Szóval ezek alapján a halmazba tartozik nagyjából 3.600 magyar férfi - szinte biztos vagyok benne, hogy van pár kizáró szimpátia szempont, ami ezeken felül is redukálja a számot, illetve a gondolom a házasság okán is kiesik néhány ffi. Ezen okokból kifolyólag legyen olyan 50%-os redukció. Így oda jutunk, hogy van nagyjából 2.000 férfi, aki nálatok szóba jöhet. Már csak az a kérdés, hogy mennyi ezek közül, aki itt van az oldalon és olvassa is a hirdetéseteket ... hát őszintén sok szerencsét kívánok hozzá, mert nagy szükségetek lesz rá ... vagy így szeretnétek elérni, hogy ffi ne írjon nektek? nyes DDD
#7817   2022. 06. 16. csütörtök 15:34
X Törölt felhasználó (3926692)
Sziasztok! Igényes, sportos, 3-as felállásban tapasztalt megbízható férfiként keresnék párt Békéscsaba, vagy Gyula környékén.
#7816   2022. 06. 16. csütörtök 08:54
Summer45 Summer45
Sziasztok,párt keresek akár rendszeres finom szexhez! Vagy csak nézném ahogy szexeltek élőben!

... 497 498 499 500 501 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2019. 12. 01. vasárnap
Üzenetek: 17795db
Utolsó üzenet: ma 08:12

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!