Sziasztok.
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó, tud, és mer is!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Persze továbbra is keresünk szimpatikus párt is. ☺️
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó, tud, és mer is!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Persze továbbra is keresünk szimpatikus párt is. ☺️
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szép Estét! Középkorú Férfi párral ismerkedne lehetőleg tartós kapcsolat reményében!
57éves pár keres ma estére pasit. Szfvár környékén. Arcos fotód legyen,!
Budapest, idősebb párhoz mennék.
52 éves mozgássérült férfi vagyok! Ismerkednék lábimádatot kedvelő, bevállalós hölggyel. Lábimádó vagyok olyan Miskolci vagy Miskolc környéki hölggyel ismerkednék, akinek kényeztethetném a lábát is.. Utazni nem tudok! Énnek tudatában írjon.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok,
35-50 közötti házaspárt keresek ma estére. Fogadni tudok.
35-50 közötti házaspárt keresek ma estére. Fogadni tudok.
Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
Nyíregyháza
Viber legyen
Cuckold
Nyíregyháza
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... lennék állandó hazibarát is !
Kedves Párok , Hölgyek
25 éves srácként szívesen ismerkednék teltebb alkatú hölgy taggal, vagy akár párhoz is csatlakoznék.
Szentendre és vonzáskörzet előny, de meghallgatok mást is.
Szőrös vagy fazonigazított előny.
Email: deanxx@freemail.hu
üdv,
25 éves srácként szívesen ismerkednék teltebb alkatú hölgy taggal, vagy akár párhoz is csatlakoznék.
Szentendre és vonzáskörzet előny, de meghallgatok mást is.
Szőrös vagy fazonigazított előny.

Email: deanxx@freemail.hu
üdv,
Hello,
Viber legyen
Cuckold
Viber legyen
Cuckold
Sziasztok. Budapest és környékén párral ismerkednék!
Ha azt nézzük én is szigetelő szalagot szoktam tekerni a fúrószárra, hogy milyen mély legyen a furat .... itt ugye fordítva van, itt megvan a furat, uh, akkor ahhoz kell feljelölni a méretet a fúróra
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 15. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 15. szerda 19:29

Törölt felhasználó (4510772)

Èn inkább 10/12 cm- ért írtam volna, de különben beszéltem olyan hölggyel aki megbánta, egyáltalán nem élvezte , másnap is fájt neki, illetve olyat is ismerek aki a férje farkasa törölközőt köt ,hogy meddig tolhatja.
Sziasztok!

sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!
Na es egy nagyon szep kimutatas tenyekkel alatamasztva csak gratulalmi tudok komolyan jo ilyeneket olvasni
(Ez egy válasz goldfinger314 üzenetére (2022. 06. 15. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 15. szerda 12:47

Csak mert kicsit unatkozom ... kiszámoltam az általatok potenciálisan attraktív férfiak számát. A 18-45 közötti korosztályba ma Magyarországon hozzávetőlegesen 1,8 millió férfi tartozik. A statisztika szerint a férfi lakosság 0,2% rendelkezik 21 cm feletti mérettel. Szóval ezek alapján a halmazba tartozik nagyjából 3.600 magyar férfi - szinte biztos vagyok benne, hogy van pár kizáró szimpátia szempont, ami ezeken felül is redukálja a számot, illetve a gondolom a házasság okán is kiesik néhány ffi. Ezen okokból kifolyólag legyen olyan 50%-os redukció. Így oda jutunk, hogy van nagyjából 2.000 férfi, aki nálatok szóba jöhet. Már csak az a kérdés, hogy mennyi ezek közül, aki itt van az oldalon és olvassa is a hirdetéseteket ... hát őszintén sok szerencsét kívánok hozzá, mert nagy szükségetek lesz rá ... vagy így szeretnétek elérni, hogy ffi ne írjon nektek?
DDD

Sziasztok! Igényes, sportos, 3-as felállásban tapasztalt megbízható férfiként keresnék párt Békéscsaba, vagy Gyula környékén.
Sziasztok,párt keresek akár rendszeres finom szexhez! Vagy csak nézném ahogy szexeltek élőben!