Sziasztok !
Budapesten keresek heteró párt hosszú távra ! Valóban megbízható nagy méretű vagyok .
Budapesten keresek heteró párt hosszú távra ! Valóban megbízható nagy méretű vagyok .
Sziasztok! Keresünk "cuckold" szexre, lehetőleg hosszabb távra, alkalmi találkozásokra 40 év feletti, potens, domináns házibarátot Székesfehérvár közeléből. Ha van helyed, előny, dohányzás, szőrös intim kizáró ok. Olyanok levelét várjuk, akik mernek is találkozni és tűnnek el az első levélváltás után. Diszkréció, ápoltság adott, elvárt. Privátban várjuk a bemutatkozó levele(ke)t. Bocsi, de 1-2 szavas üzenetre nem biztos, hogy válaszolunk, illetve a világ másik feléről sincs értelme az ismerkedésnek

Házibarátkoznék egy kedves,normális és valós párnál!Normális,megbízható fèrfi vagyok!
Sziasztok! Miskolcon szeretnék találni normális pasit vagy part. Nem vagyok független, heti néhány napot vagyok a városban. Nem fogsz/fogtok csalódni smile varom a válaszokat smile
Sziasztok 20 éves vagyok és független attól még van tapasztalatom a sexben holgyek párok jelentkezéset varom de nyitott vagyok mindenre megbeszélés alapján
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni..
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni..

Itt volnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 06:56
Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Fiatal 25-35 év,hetero fiúval ismerkednénk.
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok!Jó megjelenésű és jó méretű bi aktív vagy uni pasit keresünk rendszeres partnerünknek!
Sziasztok!
Balatoni vitorlással rendelkező párt, intelligens, kommunikatív férfit keresünk nem egy alkalomra.
Balatoni vitorlással rendelkező párt, intelligens, kommunikatív férfit keresünk nem egy alkalomra.
Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Sziasztok. Szép napot kívánok. 40-es pasiként szívesen csatlakoznék párokhoz mindkét fél örömére,
Sziasztok.Szabolcs megyei párt keresek.
Sziasztok!
Hello! Még mindig keresünk 1 házibarátot ha létezik itt a közelben. Lehetőleg az írjon aki tud szakítani időt a hétvégén. Fotó legyen! Írjatok nekünk!
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok
Sziasztok!
35-50 közötti házaspárt keresek a hétvégén. A hely megoldott, de utazni is tudok. Hiteles, friss fotóim és további információk az adatlapomon.
35-50 közötti házaspárt keresek a hétvégén. A hely megoldott, de utazni is tudok. Hiteles, friss fotóim és további információk az adatlapomon.
Sziasztok!
Diszkrét sportos pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére ma délután vagy este, Nyíregyháza, Kisvárda vonalon.
Diszkrét sportos pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére ma délután vagy este, Nyíregyháza, Kisvárda vonalon.
Sziasztok! A hétvégén normális, igényes pár szenvedèlyes, diszkrét partnere lennék a Hölgy örömére Békés megyében (mobil és rugalmas vagyok)!