Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Tatabánya környékén keresek párt akihez csatlakoznék vaskos kitartó farokkal!
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok. Írtam nektek privatban.
Üdv
Jani (Ez egy válasz Zsófi98 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 15:13
Üdv
Jani (Ez egy válasz Zsófi98 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok házibarátot keresünk tartósabb időre! Rendes kedves ápolt pasi formájában! Fiatalos jókedvű páros !!

Idősebb hölgyhöz csatlakoznék házibarátnak kellemes kényeztetésre.
Párhoz is csatlakoznék.
Párhoz is csatlakoznék.
Pesten párhoz beszállnék.
Sziasztok házibarátot keresünk tartósabb időre! Rendes kedves ápolt pasi formájában! Fiatalos jókedvű páros !!

Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 28. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 11:32
Törölt felhasználó (4670824)

Sziasztok.
Intelligens, tapasztalt, hetero 30-as pasi csatlakozna párhoz házibarátként. Igényesség és diszkréció adott és elvárt. Részletek privátban.
Intelligens, tapasztalt, hetero 30-as pasi csatlakozna párhoz házibarátként. Igényesség és diszkréció adott és elvárt. Részletek privátban.

Írtam
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 12:47
Törölt felhasználó (4674426)

Sziasztok. Én is csatlakoznék. Ha persze lehet.
Szép napot !
A mai estére keresnénk hölgyet vagy párt !
Szeretjük élvezni az életet
A mai estére keresnénk hölgyet vagy párt !
Szeretjük élvezni az életet
Sziasztok. Én is csatlakoznék. Ha persze lehet.
(Ez egy válasz Szala26 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 12:44

Szia !
Esetleg egy párcserés/egymás előtti sexhez lenne e kedvetek ?
Esetleg egy párcserés/egymás előtti sexhez lenne e kedvetek ?
Szia !
Esetleg egy párcserés/egymás előtti sexhez lenne e kedvetek ? (Ez egy válasz bisexpár34 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 12:30
Esetleg egy párcserés/egymás előtti sexhez lenne e kedvetek ? (Ez egy válasz bisexpár34 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok a hétvégére keresnénk 1/ vagy 2 hetero pasit husis hölgytagunk örömére
Sziasztok a hétvégére keresnénk 1/ vagy 2 hetero pasit husis hölgytagunk örömére
Jó reggelt!
A hétvégén pécsi bérelt apartmanban 35-50 közötti házaspárt fogadnék. Viberen tudunk kommunikálni, ahol meg is tudjátok nézni fotókon a helyet. Adatlapomat is keressétek fel mielőtt írnátok!
Köszönöm
A hétvégén pécsi bérelt apartmanban 35-50 közötti házaspárt fogadnék. Viberen tudunk kommunikálni, ahol meg is tudjátok nézni fotókon a helyet. Adatlapomat is keressétek fel mielőtt írnátok!
Köszönöm
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok Budapest és környékén párral ismerkednék
Nem akarlak elkeseríteni, de az a gyanúm, hogy itt nem nagyon fogsz találni ...
(Ez egy válasz zolga72 üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 17:59

sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Szia , Sziasztok !