3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Ha felizgat, hogy egy hatvanas férfi fogdossa, tapogatja a feleségedet, és esetleg maszturbál is rá, szívesen ismerkedem.
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Házi barátja lennék hölgynek.
Idősebb hölgynek.
Párnak.
Idősebb hölgynek.
Párnak.

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok! Budapest és környékén Párral ismerkednék!
Sziasztok! Házibarátot keresünk aki közelben lakik! Hétvégén érünk jobban rá. Fotó látható ezért rólad is legyen itt!

Hello! Ha esetleg volna itt pasi aki szeretne házibarátunk lenni írjon nekünk! Fotó nélkül ne!
Nyíregyházán kedves párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok,
Pest megyei igényes házaspárnak lennék hosszútávú házibarátja. Privát üzenetben keressetek.
Pest megyei igényes házaspárnak lennék hosszútávú házibarátja. Privát üzenetben keressetek.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Biszex pasi vagyok, térdelnék tele szájjal.
Sziasztok
Bi párral ismerkednék tartós kapcsolat reményében!
Bi párral ismerkednék tartós kapcsolat reményében!
Szombaton a reggeli órákban Budapesten, vagy környékén hölggyel/ párral ismerkednék. Utazni tudok.
Férjemnek keresek molett duci v extre duci párt, hölgyt!
Szép Estét! Budapest és környékén párral ismerkednék!
Sziasztok ! Holnap napközben párként keresünk hölgyet, vagy fiatal srácot . Dunakeszi-Vác . Privátban keressetek ! Profik és kép nélküliek neeee..
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Házibarát lennék diszkréten. Igényes 40-es pasi vagyok.
Sziasztok! Házibarátot keresünk de csak aki tud is velünk talizni! Lehetőleg a közelben keresünk! Fotó legyen! Írjatok!