Pesten tudok fogadni : )
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 05:47
Törölt felhasználó (1082872)

Sziasztok! Ma vagy holnap este, fogadni tudó, vastag intimmel rendelkező férfit keresünk! Privát üzenetben keressetek. Köszönjuk.
Sziasztok, ma estere keresunk harmadiknak pasit a lany örömére! Nagy intim elony! Max 40 éves korig!
Sziasztok.
Párokkal ismerkednék csintalankodnék
Párokkal ismerkednék csintalankodnék

Sziasztok! Ma vagy holnap este, fogadni tudó, vastag intimmel rendelkező férfit keresünk! Privát üzenetben keressetek. Köszönjuk.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok!
Sármos, intelligens, vidám pasiként szeretnék párokhoz / hölgyekhez csatlakozni.
Mobilis vagyok és megbízható!
Ölelés:
Koncimaci
Sármos, intelligens, vidám pasiként szeretnék párokhoz / hölgyekhez csatlakozni.
Mobilis vagyok és megbízható!
Ölelés:
Koncimaci
Sziasztok,
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok, izgi párt keresek, vastag és kitartó, többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon is vannak. Helyem vam!
Sziasztok, mi egy külföldön élö pár vagyunk és keresünk egy fiatal házibarátot Max 30éves korig aki szívesen ki jönne hozzánk nyaralni és ha úgy alakul akkor akár maradhat a is hosszabb távra.
Igényes , ápolt , 196cm pasi keres párt , nőt, bi aktiv pasit ma napkozben , hely van
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Vas megyében, vagy környékén lennék a házibarátotok.

Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Külföldre gyakran utazó, normális férfit keresek cuckold-ra. Feleségem kényeztetésére. Légyszi privátban, vagy emailben: megan3@gmail.hu
Debrecen és környékén ismerkednék biszex házibarát
sziasztok 37 éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Komárom környékén keresek párt havi egy két alkalomra
Sziasztok,
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten bármelyik nap. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten bármelyik nap. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
Jó reggelt.
Házibarát lennék.
A házibarát szó jelentése mindenkinek mást mást jelent.
Ha valakiket érdekel az ajánlatom, írjon rám
én leírom nálam mit jelent és össze hozzuk a leg jobbat.
Házibarát lennék.
A házibarát szó jelentése mindenkinek mást mást jelent.
Ha valakiket érdekel az ajánlatom, írjon rám
én leírom nálam mit jelent és össze hozzuk a leg jobbat.