Szép napot. Ma és holnap párt fogadnék. Masszázs és tartalmas szex. Nagy szeretettel fogadnék. Hosszabb távra is
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Budapesten és környékén ismerkednék kedves hölggyel, párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén ismerkednék kedves hölggyel, párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén ismerkednék párokkal. Mindent a hölgy érdekében! Na jó, azért enyhe biszex (orál) is belefér, ha szeretnétek.
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok!Én egy 36 éves pasi vagyok!lányokat,párokat keresek minden jóra!Hetero vagyok, Várpalotán van helyem! 180magas, 90 kiló, kék szem, sok tettoo!Ha úgy van akkor tudlak téged-titeket fogadni!
Kedves párt kényeztetnék.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok!
Kecskemét és környékén van esetleg olyan pár akinél a hölgy nyitott lenne olyanra hogy ketten lennénk egyszerre a puncijában vagy esetleg punciban és popsiban?
Utazni tudok ha kell, fogadás is megbeszélhető!
Kecskemét és környékén van esetleg olyan pár akinél a hölgy nyitott lenne olyanra hogy ketten lennénk egyszerre a puncijában vagy esetleg punciban és popsiban?
Utazni tudok ha kell, fogadás is megbeszélhető!
szép reggelt mindenkinek. Izgi párt keresek tartós szexkapcsolatra, képeim az adatlapomon.
Sziasztok!
Én szívesen csatlakoznék hozzátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 28. csütörtök 07:01
Én szívesen csatlakoznék hozzátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4657899)

Nagyfarku férfit keresünk a hölgy részére
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Szép napot. Bp pasiként párhoz csatlakoznék. Ma vagy hétvége is .Hosszabb távra is és akár nálam is meg oldható a tali. Olajos masszázs is
Nagyfarku férfit keresünk a hölgy részére
Pár vagy nők házi barátja lennék
Szia! Minket énekelnek a dolog!J&L
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 26. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 26. kedd 13:14
Törölt felhasználó (4417992)

Érzéki, perverz, egész éjszakás élvezkedéseket kedvelő Hölgy vagy páros? írj privát üzenetet
Sziasztok.Párral ismerkednék hosszú távra! Házibarát lennék..Legyetek normálisak,kedvesek és igényesek!
Sziasztok ! Budapesten nagy és kitartó cerkával hölgy játszótársa lennék !
Csütörtöktől ismét Balatonberényben vagyunk 4 napig.
Szexpartikhoz keresünk társakat...
Szexpartikhoz keresünk társakat...
Hello! Házibarát állásra keresünk 1pasit. Csak aki tényleg komolyan gondolja! Fotód legyen itt!