Sziasztok! Komoly párokat keresek Miskolcról... Hiszem, hogy vagytok

Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es, sportos, bi házibarátot!
Csak fotóval... kis méret előny!
Csak fotóval... kis méret előny!
Szia.Hosszú távra Párral ismerkednék!
Sziasztok Lányok hőlyhegy kamerázás vagy csak egykis beszélgetnés mindenre nyitotvagyok? skype:rodger.rodger2
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok! Sajnos a ma délutáni találkozót lemondta a kiválasztott BI srácunk, így ha valakinek lenne kedve a lakásunkon délután élvezni a test adta örömöket, az jelentkezzen privibe... talán készíthetnénk egy pár jó videót is... (a diszkréció adott és alap)
Sziasztok! Dél Pesten bi párral ismerkednék!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Holnap párommal Dunakeszi- Vác között leszünk a Duna-parton . Fiatal ( még mindig max30-32 ) adatlappal és képpel rendelkező fiút -illetve hölgyet -keresünk hármas játékhoz . Csak komolyak , profik ne. Üzit küldjetek !
Sziasztok! Ma este Békés megyében igényes pár partnere lennék!
Sziasztok!
Tatabányához közeli CSAK párokhoz csatlakoznék harmadinak, akár mindkét fél örömére.
Az sem probléma ha nálam idősebbek, a kor csak egy szám!
Vannak feltöltve képeim, videóim ha azok alapján elnyertem a tetszéseteket várom leveleteket!
Tatabányához közeli CSAK párokhoz csatlakoznék harmadinak, akár mindkét fél örömére.

Vannak feltöltve képeim, videóim ha azok alapján elnyertem a tetszéseteket várom leveleteket!

35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit ma és holnap egésznap, egész éjjel. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.
Sziasztok.Nyíregyházi hölgyet vagy párt keresek.Napközben is ráérek.Elhanyagolt hölgyek,anyukák?
Sziasztok. Nagy farkú házibarátja lennék házaspárnak Bp+100km
Biszexként csatlakoznék párhoz. Gyms vagy a környező megyékben. (21 vagyok)
Kis méretem van, kicsit duci vagyok.
Kis méretem van, kicsit duci vagyok.

Sziasztok. Szívesen társulnék
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Keresünk Békés megyében hazibarátot 40 év feletti pasit
Keresünk Békés megyében hazibarátot 40 év feletti pasit
Szentendrén 40-es, 50-es, sportos, biszex házibarátot keresünk!
Kis méret előny!
Kis méret előny!