duci telt hölgytagú párnál lennék házibarát.
Huuu bocs mindenkitől, nagyon gyorsan akartam le írni na szóval Egermen a malomárok úton maszekolok reggel 8 tól délután 3 ig kb esetleg hölgy vagy pár hoz csatlakoznék ez idő tájat abba hagyom a munkat ha esetleg lessz űzi
húúúú.... vazze... ehhez tényleg kell egy szótár...
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 17:35

Üdv egerbe a malomárok uton maszekolok nagyon szivesen abba haom a munkát porokhoz csatlakozása midt 8 tol kb delutan 3 4 ig vagyok ott ha esetleg valaklket érdekelne a dolog privátban meg beszélhetjük
Te jó ég! Neved alapján (@kanoska39) gondolom olyan kanos lehetsz, hogy feláll a fasz, egyből elcsúszik a magyar dekódolási program... Totál érthetetlen a pötyögésed, akármit is próbáltál írni eredetileg, azt földi halandók nem tudják dekódolni és értelmezni
))))))
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 17:35

Üdv egerbe a malomárok uton maszekolok nagyon szivesen abba haom a munkát porokhoz csatlakozása midt 8 tol kb delutan 3 4 ig vagyok ott ha esetleg valaklket érdekelne a dolog privátban meg beszélhetjük
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Pápai-ill. k.ki hölgy seggét is nyalnám-rendszeresen-( diszkrét kapcsolat )....

Keresünk masszírozást kedvelő, korrekt srácot, hétvégi szabadidővel.Helyünk van.Bp-Pestmegyéből.Telefonszám fontos.180 cm magasságtól,Unatkozó próbálkozó,napközben ráérők NEE.
Üdv
Üdv
Sziasztok !
Hölgyet keresek, többszörös kényeztetésre.
Házi barát lennék
Hölgyet keresek, többszörös kényeztetésre.
Házi barát lennék
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Keresünk masszírozást kedvelő, korrekt srácot, hétvégi szabadidővel.Helyünk van.Bp-Pestmegyéből.Telefonszám fontos.180 cm magasságtól,Unatkozó próbálkozó,napközben ráérők NEE.
Üdv
Üdv
Mai napra keresek párokat
22 cm és jó vastag
22 cm és jó vastag
Sziasztok!
Ma este 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. A hely biztosított Pécsett.
Ma este 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. A hely biztosított Pécsett.
sziasztok. Nagy farokkal lennék 50-es telt,duci hölgytagú pár házibarátja.
Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Basszus, ritka primitivek vagytok, de sok sikert kívánok csak lesz valaki meg nektek is
sziasztok Érett ,telt hölgytagú pár házibarátja lennék
Szép napot. Bp pasiként kedves párhoz csatlakoznék. Akár helyem is van de persze utazok is.