Extrém nagy méretű 200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Bármit vállalnék,ami örömet jelent egy ekkora nőnek.
kis mérettel lennék házi barát mindenki örömére,,,,,
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA!
40es 50es házaspár házibarátja lennék kitartó nagy farokkal. Ápolt ,normális pasi vagyok aki imád gyönyört,örömöt szerezni a nőnek. Bp+100km
Sziasztok,
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére.
Privátban írjatok!
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére.
Privátban írjatok!
Sziasztok pár házibarátja lennék a hölgyörömére hosszabb távra . Intelligens ,magáradó , nem dohányzó átlagos 35 éves srác vagyok a többi az adatlapomon van . Komoly , határozott, nem kamus párok levelét várom ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok , utazni tudok !!!
Igen

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Extrém túlsúlyos elhanyagolt nő házibarátja lennék. Olyan hölgy is érdekel,aki nehezen mozdul ki otthonról a súlya miatt,esetleg segítségre szorul. Sportos,intelligens férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok!
A héten 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett.
A héten 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett.
Okolszex kedvelő novel ismerkednek 18/7 merettel imadok oklozes közben nyalni
duci telt hölgytagú párnál lennék házibarát.
Huuu bocs mindenkitől, nagyon gyorsan akartam le írni na szóval Egermen a malomárok úton maszekolok reggel 8 tól délután 3 ig kb esetleg hölgy vagy pár hoz csatlakoznék ez idő tájat abba hagyom a munkat ha esetleg lessz űzi
húúúú.... vazze... ehhez tényleg kell egy szótár...
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 17:35

Üdv egerbe a malomárok uton maszekolok nagyon szivesen abba haom a munkát porokhoz csatlakozása midt 8 tol kb delutan 3 4 ig vagyok ott ha esetleg valaklket érdekelne a dolog privátban meg beszélhetjük
Te jó ég! Neved alapján (@kanoska39) gondolom olyan kanos lehetsz, hogy feláll a fasz, egyből elcsúszik a magyar dekódolási program... Totál érthetetlen a pötyögésed, akármit is próbáltál írni eredetileg, azt földi halandók nem tudják dekódolni és értelmezni
))))))
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 17:35

Üdv egerbe a malomárok uton maszekolok nagyon szivesen abba haom a munkát porokhoz csatlakozása midt 8 tol kb delutan 3 4 ig vagyok ott ha esetleg valaklket érdekelne a dolog privátban meg beszélhetjük
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Pápai-ill. k.ki hölgy seggét is nyalnám-rendszeresen-( diszkrét kapcsolat )....