Keresünk masszírozást kedvelő, korrekt srácot, hétvégi szabadidővel.Helyünk van.Bp-Pestmegyéből.Telefonszám fontos.180 cm magasságtól,Unatkozó próbálkozó,napközben ráérők NEE.
Üdv
Üdv
Pápai-ill. k.ki hölgy seggét is nyalnám-rendszeresen-( diszkrét kapcsolat )....
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Üdv egerbe a malomárok uton maszekolok nagyon szivesen abba haom a munkát porokhoz csatlakozása midt 8 tol kb delutan 3 4 ig vagyok ott ha esetleg valaklket érdekelne a dolog privátban meg beszélhetjük
Te jó ég! Neved alapján (@kanoska39) gondolom olyan kanos lehetsz, hogy feláll a fasz, egyből elcsúszik a magyar dekódolási program... Totál érthetetlen a pötyögésed, akármit is próbáltál írni eredetileg, azt földi halandók nem tudják dekódolni és értelmezni
))))))
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 17:35

Üdv egerbe a malomárok uton maszekolok nagyon szivesen abba haom a munkát porokhoz csatlakozása midt 8 tol kb delutan 3 4 ig vagyok ott ha esetleg valaklket érdekelne a dolog privátban meg beszélhetjük
húúúú.... vazze... ehhez tényleg kell egy szótár...
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 17:35

Huuu bocs mindenkitől, nagyon gyorsan akartam le írni na szóval Egermen a malomárok úton maszekolok reggel 8 tól délután 3 ig kb esetleg hölgy vagy pár hoz csatlakoznék ez idő tájat abba hagyom a munkat ha esetleg lessz űzi
duci telt hölgytagú párnál lennék házibarát.
Okolszex kedvelő novel ismerkednek 18/7 merettel imadok oklozes közben nyalni
Sziasztok!
A héten 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett.
A héten 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Extrém túlsúlyos elhanyagolt nő házibarátja lennék. Olyan hölgy is érdekel,aki nehezen mozdul ki otthonról a súlya miatt,esetleg segítségre szorul. Sportos,intelligens férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Igen

Sziasztok pár házibarátja lennék a hölgyörömére hosszabb távra . Intelligens ,magáradó , nem dohányzó átlagos 35 éves srác vagyok a többi az adatlapomon van . Komoly , határozott, nem kamus párok levelét várom ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok , utazni tudok !!!
Sziasztok,
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére.
Privátban írjatok!
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére.
Privátban írjatok!
40es 50es házaspár házibarátja lennék kitartó nagy farokkal. Ápolt ,normális pasi vagyok aki imád gyönyört,örömöt szerezni a nőnek. Bp+100km
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA!
kis mérettel lennék házi barát mindenki örömére,,,,,