Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek 11/08 jövő héten keddre,178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Egész nap ráérek napközben...
Írj privátban
Utazni tudok bárhová...
Hölgyet vagy párt keresek 11/08 jövő héten keddre,178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Egész nap ráérek napközben...
Írj privátban
Utazni tudok bárhová...

Sziasztok!
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Házibarát szerepet töltenék be ha itt a közelembe
lenne rá igény. A kor és alkat nem számít, csak a minőség.
A minőség abba rejlik hogy kölcsönös élvezet legyen.
Én megadom amire egy hölgy lány vágyik.
Figyelmesség, bizalom, őszinteség, ami a szivem én az a számon.
Van egy mondás, “Aki nem mer, nem nyer.”
Merj írni, nyersz engem, tele élvezetekkel.
Ne habozz, írj, jelentkezz.
lenne rá igény. A kor és alkat nem számít, csak a minőség.
A minőség abba rejlik hogy kölcsönös élvezet legyen.
Én megadom amire egy hölgy lány vágyik.
Figyelmesség, bizalom, őszinteség, ami a szivem én az a számon.
Van egy mondás, “Aki nem mer, nem nyer.”
Merj írni, nyersz engem, tele élvezetekkel.
Ne habozz, írj, jelentkezz.
Sziasztok, továbbra is keresek párokat, heteróként csatlakoznék hozzájuk!
Többit privátban.
Többit privátban.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli a kicsit extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok,mélytorok, viasz, fenekelés, kötözés, mellpaskolás stb. Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Heteró alapon keresem partnerem ma estére, hétközben nappali/esti találkákra Tolna megyéből.
Házaspárok is érdekelnek.
Házaspárok is érdekelnek.
NYIREGYHAZAN potens sok soermaval rendelkezo nagymeretu pasit keresunk aki rendszeresen teleelvezne holgytagunk
Sziasztok,
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //csak a közelből keresek !!!!!!!
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Bi hölgyet keresünk házibarátnak.
Szivesen lenék házibarát sportos test nagymakkos farokkal
50+ os diszkrét pasi játszana
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Orál centrikus Bi Párral ismerkednék
Sziasztok, Adatlapounk alapján ismerkednék Biszex aktív pasival hosszabb távra infó az oldalunkon ! Kérlek figyelmessen olvasd el Köszönöm!
Párok egy jó sexchat?
Örömmel csatlakoznék igényes párokhoz egyszeri kalandra, vagy akár hosszabb távra is.