150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Utazni tudj
Nyiregyhazan.
Utazni tudj
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!!!
196cm magas igényes pasi ismerkedne
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
zia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Szóló pasiként keresem azt a hölgyet/párt akivel egymás társaságát élvezzük. Rólam pár szóban: Ápolt, normál megjelenésű, nincsen káros szokásaim, tapasztalt pasi, átlagnál nagyobb intim és vastagság.
Megpróbáljuk úgy, hogy lesz ami lesz... Ez annyit jelent, hogy kipróbáljuk az úgymond ad-hoc szituációt! Akit keresünk! Biszex pasi,IQ,EQ, rendben.... Holnap, azaz 12-én! Veszprém,Ajka, Sümeg, Zalaszentgrót vonalon.... Kis tiréő, megbeszélés ténye!....Privátban!... Ha abszolut nem válaszolunk, az nem
Bocsi ha láttok helyesírási hibát! Az a rendszer hibája! Privátban, szívesen bárkinek, ha bírjuk, válaszolunk!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Gyöngyös,Hatvan környékén,párok házibarátja lennék.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Sziasztok! Olyan pàrt keresek, akiknek házibarátja lehetnék! Kedves, aranyos párok jelentkezèsèt vàrom
Tudok utazni is ès fogadni is!

150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Utazni tudj
Nyiregyhazan.
Utazni tudj
Nyiregyhazan.
Utazni tudj
Nyiregyhazan.
Utazni tudj
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok,
Hasonló tapasztalattal keresnék értelmes, szexi párokat hosszútávú kapcsolatra házibarát szerepben. Írjatok, beszéljünk, ismerkedjünk és lássuk meg én vagyok-e a megfelelő számotokra.
Hasonló tapasztalattal keresnék értelmes, szexi párokat hosszútávú kapcsolatra házibarát szerepben. Írjatok, beszéljünk, ismerkedjünk és lássuk meg én vagyok-e a megfelelő számotokra.
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos bi pasit...
....csak fotóval