Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos bi pasit...
Sziasztok,
Hasonló tapasztalattal keresnék értelmes, szexi párokat hosszútávú kapcsolatra házibarát szerepben. Írjatok, beszéljünk, ismerkedjünk és lássuk meg én vagyok-e a megfelelő számotokra.
Hasonló tapasztalattal keresnék értelmes, szexi párokat hosszútávú kapcsolatra házibarát szerepben. Írjatok, beszéljünk, ismerkedjünk és lássuk meg én vagyok-e a megfelelő számotokra.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Utazni tudj
Nyiregyhazan.
Utazni tudj
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Utazni tudj
Nyiregyhazan.
Utazni tudj
Sziasztok! Olyan pàrt keresek, akiknek házibarátja lehetnék! Kedves, aranyos párok jelentkezèsèt vàrom
Tudok utazni is ès fogadni is!

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Gyöngyös,Hatvan környékén,párok házibarátja lennék.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Bocsi ha láttok helyesírási hibát! Az a rendszer hibája! Privátban, szívesen bárkinek, ha bírjuk, válaszolunk!
Megpróbáljuk úgy, hogy lesz ami lesz... Ez annyit jelent, hogy kipróbáljuk az úgymond ad-hoc szituációt! Akit keresünk! Biszex pasi,IQ,EQ, rendben.... Holnap, azaz 12-én! Veszprém,Ajka, Sümeg, Zalaszentgrót vonalon.... Kis tiréő, megbeszélés ténye!....Privátban!... Ha abszolut nem válaszolunk, az nem
Sziasztok! Szóló pasiként keresem azt a hölgyet/párt akivel egymás társaságát élvezzük. Rólam pár szóban: Ápolt, normál megjelenésű, nincsen káros szokásaim, tapasztalt pasi, átlagnál nagyobb intim és vastagság.
zia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
196cm magas igényes pasi ismerkedne
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!!!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Nyiregyhazan.
Utazni tudj
Nyiregyhazan.
Utazni tudj
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.