sziasztok . Ápolt házaspárnál lennék házibarát. BP +100km
Üdv Hölgyeim!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos, enyhén bi pasit, vagy párt... csak fotóval!
Sziasztok!
Budapesten kielégitetlen, hölgy alkalmi jatszótársa lennék, ill. heteró alapon párhoz csatlakoznék!
Budapesten kielégitetlen, hölgy alkalmi jatszótársa lennék, ill. heteró alapon párhoz csatlakoznék!
Akar csak nyalasra is jo lenne egy parral talalkozni kor alkat nem számít nagymacko vagyok
Házibarátja lennék extrém túlsúlyos,nehezen mozgó hölgynek. Nincs felső súlyhatár,bármiben segítek!
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
sziasztok
Párhoz csatlakoznék házibarátnak
Sziasztok. S.O.S. élvezetek! Pécsen ma délután éjszaka pár vagy lány??? Utazni is tudok hely ok. Buli után is jöhettek! smile Privátba írjatok.
Sziasztok !
Budapesten kielégítetlen nő alkalmi játszótársa lennék , ill. heteró párhoz is csatlakoznék !
Budapesten kielégítetlen nő alkalmi játszótársa lennék , ill. heteró párhoz is csatlakoznék !
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Párhoz beszállnék 3.-nak, hetero alapon, feleség dupla élveztetésére, 20/6 vastag farokkal.
Szexben potens és kitartó vagyok (akár egész éjjel
). Privátban keressetek
Szexben potens és kitartó vagyok (akár egész éjjel
). Privátban keressetek
Sziasztok, jó fej páros diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Bajai független pasi vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.
Orális kényeztetésre, ismerkednék hölgy el.
27 éves átlagos alkatú férfiként csatlakoznék búvóhellyel rendelkező párokhoz vagy hölgyekhez házibarátként Pécsen vagy vonzáskörzetében.
Sziasztok hazibaratot keresünk akár hosszútávra
Sziasztok !
Budapesten szexcentrikus nőnek ,titkos szeretője lennék ! 23cm!
Budapesten szexcentrikus nőnek ,titkos szeretője lennék ! 23cm!

zanzi