Nagy faszú házibarát lennék.kedves ,idősebb házaspárnál. kor ,alkat nem feltétel ,szeresd a nagy faszt. . Ápoltság diszkréció adott elvárt. helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!

Házibarátja lennék extrém elhízott,200 kg körüli hölgynek. Mindent megtennék ekkora nőnek,amire szüksége van. Utazni tudok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Bi férfi tagú párt keresek Nyíregyházán.
Sziasztok.
Házibarátot keresnénk Fejér megye elöny!
57éves pár
Házibarátot keresnénk Fejér megye elöny!
57éves pár
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Házibarátot keresünk szexre bi meleg pasit Szolnok-Budapest vonalon 60 és 35 éves pasik vagyunk
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Sziasztok! Biszex pasiként házibarátoznék mindenki örömére Kom-Egom megyéből elsősorban, de utazni is tudok ha érdemes
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek!

Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! Ma este szívesen találkoznék csinos, ápolt, igenyes párral Budapest és környékéről. 182/80 világosbarna haj, zöldeskék szem, ápolt, borotvált 19/5 ffi vagyok. További ifo az adatlapomon. Privát üzenetben keressetek. Boldog Ünnepeket mindenkinek!
Ma este 19 óra magasságában Bp. XI. kerületi lakásunkon fogadnánk 30 év feletti, nemdohányzó, HETERO férfit hármas szexhez ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Vastag méret előny ! wink
Sziasztok . Fiatal bisex párt keresek , ahol mindketten igénylik a kényeztetést . Írjatok bátran tudok utazni .
CSINOS IGÉNYES PÁRT keresünk PÁRCSERÉRE
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!