Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Biszex pàrral ismerkednèk, hosszùtàvra. Balassagyarmattòl -Budapestig bezàròlag.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok! Szilveszterre vagy akár tartósan keresnék kalandot Szabolcs megyében, bizonyos távolságig utazni is tudok

Sziasztok.
Házibarátot keresnénk Fejér megye elöny!
57éves pár
Házibarátot keresnénk Fejér megye elöny!
57éves pár
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok.Pár társaságát keresném, ahol akar hosszú távon lehetnék házibarát.
Sziasztok. Kalandot keresnék a héten, bármire vevő vagyok, Szabolcs megye

Sziasztok 31 éves pasi ismerkedne párral vagy hölggyel, minden jóra nyitott vagyok, kedves, ápolt vagyok, csupasz intim,
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján
Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére !
Csak az írjon aki el is jönne!

Nagy faszú házibarát lennék.kedves ,idősebb házaspárnál. kor ,alkat nem feltétel ,szeresd a nagy faszt. . Ápoltság diszkréció adott elvárt. helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok!
Sziasztok!

Házibarátja lennék extrém elhízott,200 kg körüli hölgynek. Mindent megtennék ekkora nőnek,amire szüksége van. Utazni tudok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Bi férfi tagú párt keresek Nyíregyházán.