Sziasztok!
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Hellyel rendelkező, 30 év körüli hetero, esetleg bi srácot keresünk a környékünkön

Sziasztok! Önmagára igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy igényes,40-50 év közötti hölgyet vagy esetleg párt…
Valós 20cm feletti intimméretü pasit keresünk hölgytagunk számára 150/50/23
D mell
Nyiregyhaza hely van
Vibered legyen!
D mell
Nyiregyhaza hely van
Vibered legyen!
Sziasztok. Nagy farokkal, duci, telt hölgytagú pár házibarátja lennék akiket igény szerint látogathatok. Távolság nem akadály. Ápoltság, higiénia, diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Csatlakoznék párhoz,Budapest és környékén!
Kukkolás is érdekel!
Kukkolás is érdekel!
Sziasztok! Igényes, diszkrét párt meghívnék wellnessezni valahová 1-2 éjszakára. Én állom a szálloda költségeit, kis fürdőzés, lazulás azután, ha minden jól megy akkor csak a fantáziánk szabna határt. 45 éves, igényes pasi vagyok. Olyanok írjanak, akik el is mernek jönni, ha foglalok valahová szállást.
Szia ! Kezdetnek nem rossz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 18:56
Törölt felhasználó (4650775)

szia tetszik amit irtál
Sziasztok . Pécsi vagy környékbeli párokkal randiznék …40 es pécsi pasi vagyok
szia tetszik amit irtál
(Ez egy válasz 50peter59 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 18:53

Sziasztok Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján. Szép estét!
Sziasztok Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján. Szép estét!
Valós pàrkent,csinos diplomás hölgytaggal fiút keresünk..Miskolc, Barcika környékén...Csak viber!!
Potens csődör kerestetik formás kancára

Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy beszállnék hozzájuk. Utazni tudok. Írjatok bátran.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy beszállnék hozzájuk. Utazni tudok. Írjatok bátran.
Kedves, egészséges, nem nagyképű pár ismerettségét keresem baranyából.
Az adatlapomat kérlek, olvasd el, és ha egymást keressük, örülnék, ha megtisztelnél egy levéllel.
Köszönöm.
Az adatlapomat kérlek, olvasd el, és ha egymást keressük, örülnék, ha megtisztelnél egy levéllel.
Köszönöm.
Van olyan fiatal pár 25-40között akit lehet kukkolni? Privátban is lehet írni