Sziasztok! Írtam nektek!
(Ez egy válasz Eve_Rochers üzenetére (2023. 01. 18. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 13:16
Sziasztok Pasikák!
Párban, korunkbeli fiúval szeretnénk megismerkedni lehetőleg Budapestről vagy Pest megyéből.
Legyél intelligens, ápolt.
Nem modelleket keresünk, mi sem feltétlen vagyunk azok.
Várjuk jelentkezéseteket! Pusz

Párban, korunkbeli fiúval szeretnénk megismerkedni lehetőleg Budapestről vagy Pest megyéből.

Sziasztok diszkrét nős megbizhato betegségektöl mentes pasi vagyok titokban keresek partnert partnereket! Ha megbizhato pasit keresel vagy kerestek akit szopni szeretnél minden bonyodalom nélkül akiben megbizhatsz.akor irj rám privátba. Gyöngyös Hatvan környékén keresek.vagy aki tud utazni

Szép Reggelt!
Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!

sziasztok
Zalaegerszegen hétköznap napközben látogatható potens partnerem keresem
Zalaegerszegen hétköznap napközben látogatható potens partnerem keresem
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a nagy és vastag intimet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran!
Sziasztok! Korban és testalkatban hozzánk illő partnereket keresünk az adatlapunkon feltüntetettek szerint. Nem egyalkalmas kalandokat keresünk. Kérjük, hogy privát üzenetet írjatok!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..

Moto
Sziasztok. Házi barát lennék párnál,Budapest.
Sziasztok adatlapom szerint keresek
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok. Hölgyhöz,Párhoz,a hölgy örömére szívesen csatlakoznék. Priv.levelet várok. Köszönöm.
párhoz csatlakoznék, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.