sziasztok, főleg veszprém megyében hölgy vagy pár házibarátja lennék. Potens, ápolt, megbízható vagyok

Sziasztok,
Nem látok rá sok estélyt, hogy fogok találni az oldalon valóban találkozni és szexelni akaró párt. Ápolt, diszkrét férfiként keresnék vékony alkatú párt. Nem beszélgetni vagy álmodozni szeretnék, hanem valóban találkozni és élvezni az önfeledt, tabumentes szexet. Ha valóban erre vágytok, írjatok privát üzenetet. Utazni tudok.
Nem látok rá sok estélyt, hogy fogok találni az oldalon valóban találkozni és szexelni akaró párt. Ápolt, diszkrét férfiként keresnék vékony alkatú párt. Nem beszélgetni vagy álmodozni szeretnék, hanem valóban találkozni és élvezni az önfeledt, tabumentes szexet. Ha valóban erre vágytok, írjatok privát üzenetet. Utazni tudok.
Biszex part szopatnek
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Miskolci párt keresek akik szeretnének egy házibarátot. Helyem is van gyertek
Sziasztok.Nagy farokkal lennék házibarát ,idősebb telt,duci hölgytagú párnál. Távolság nem gond.
Extrém túlsúlyos,200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Imádom a hatalmas idomokat.Bármit megtennék egy ekkora nőért.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok.
Budapest, Kecskemét, Dunaújváros háromszögbe, szívesen ismerkednék, hölggyel, vagy párral.
Szalkszentmártonba, normális találkákra alkalmas helyem lenne, de az utazás sem jelent gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Budapest, Kecskemét, Dunaújváros háromszögbe, szívesen ismerkednék, hölggyel, vagy párral.
Szalkszentmártonba, normális találkákra alkalmas helyem lenne, de az utazás sem jelent gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Hosszútávra keresek párt/ hölgyet akikhez esetleg be lehet szállni. Komárom esztergom, Győr moson, fejér megye környéke. 29 éves 17-es intimmel rendelkező kitartó pasi vagyok. képcsere emailben.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Igényes teljesen szőrtelen nagyméretű pasit keresünk ill igényes párokkal ismerkednénk !
Helyünk van
Nyíregyházán
Igényes teljesen szőrtelen nagyméretű pasit keresünk ill igényes párokkal ismerkednénk !
Helyünk van
Nyíregyházán
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt.
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt.
Szia! Gyál\környékén nő esetleg pár rendszeres barátja lennék!
18/7 intim merettel nő pár pasi aki szopna? Zala megye
Sziasztok.erett parral ismerkednek tabuk nelkuli kapcsolatra
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi. Holnap estére keresek párt vagy hölgyet. Ha érdekel írj.
Hetero férfit keresünk aki csatlakozna női tagunk kényeztetéséhez. Pest megyében várjuk a csatlakozni szeretőt, 34éves kor alatt. reális távolságból. nem 1 alkalomra és nem 1 gyors menetre , köszönjük a megértést.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !