Házibarátot keresünk adatlapunk szerint!
Sziasztok!
Idősebb hölgyel vagy pàrral baràtkoznèk.
Àpoltsàg és diszkrèció!
Idősebb hölgyel vagy pàrral baràtkoznèk.
Àpoltsàg és diszkrèció!
párhoz csatlakoznék, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.
párhoz csatlakoznék, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Ismerkednénk cegléd közelében,
30as, korunkbeliekkel.
30as, korunkbeliekkel.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
Nekem az egyik bakancslistás.... Hogy egy igényes párnál úgy lehessek haramadik... Hogy amikor kutya pózban dugja a férj a párját... Én közben nyalhassam a hölgy tagot ! Szívesen tisztára is nyalnám azt a puncit,ha a férje tele élvezi !
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
nagy faszú házibarát lennék ,idősebb párnál. alkat mellékes. távolság nem gond. Rendszeres partnereket keresek!
Hello
Mai nap delutanra estere , nagymeretu pasi CUCKOLDRA?
Hely van
Nyiregyhaza
Mai nap delutanra estere , nagymeretu pasi CUCKOLDRA?
Hely van
Nyiregyhaza
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral hosszú távon lennék Házibarát ha szimpatikus lennék számotokra. Normális kultúrált férfi vagyok nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Beszélgetés iszogatás és ha alakul jó hanem az sem gond részemről megéető vagyok. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Képek társkereső lapon vannak de küldök is ha kell még. Köszönöm hogy elolvastad.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
sziasztok, főleg veszprém megyében hölgy vagy pár házibarátja lennék. Potens, ápolt, megbízható vagyok

Sziasztok,
Nem látok rá sok estélyt, hogy fogok találni az oldalon valóban találkozni és szexelni akaró párt. Ápolt, diszkrét férfiként keresnék vékony alkatú párt. Nem beszélgetni vagy álmodozni szeretnék, hanem valóban találkozni és élvezni az önfeledt, tabumentes szexet. Ha valóban erre vágytok, írjatok privát üzenetet. Utazni tudok.
Nem látok rá sok estélyt, hogy fogok találni az oldalon valóban találkozni és szexelni akaró párt. Ápolt, diszkrét férfiként keresnék vékony alkatú párt. Nem beszélgetni vagy álmodozni szeretnék, hanem valóban találkozni és élvezni az önfeledt, tabumentes szexet. Ha valóban erre vágytok, írjatok privát üzenetet. Utazni tudok.
Biszex part szopatnek